Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy válással csak a nő járhat rosszul és a férfi járhat jól?
Rengeteg, rengeteg elvált embert ismerek, és minden esetben úgy volt, hogy a férfi az talált magának fiatalabb, csinosabb élettársat vagy feleséget (olyat is ismerek, aki már a többedik ilyen válása után is), de egy elvált nő, főleg gyerekkel az már nagyon ritkán találnak BÁRMILYEN férfit, normálisat meg szinte lehetetlen. A legtöbb elvált nő akit ismerek magányos, és sokan gyógyszereken élnek, hogy el tudják viselni a magányt. Egy másik csoportjuk megállapodott egy selejtes férfival, mind1, csak férfi legyen. A legszűkebb csoportnak, kb. 10%-nak meg sikerült normális pasit találni, de annak is már vannak gyerekei másik nőtől, tehát ott is van konfliktus forrás és persze tartásdíj problémák.
A tartásdíjat leszámítva, a férfi csak jól, a nő meg csak rosszul járhat egy válással?
Abban egyetértek, hogy az én környezetemben is a legtöbb elvált nő magányos, egyedül neveli a gyerekét, gyerekeit. Az sem mindegy, mikor válik el.A 20-as, 30-as korosztály könnyebben talál újra társat.
40-esként másfél éve váltam, ebben a korosztályban már mást tapasztalok.Korombeli férfiaknak 10-20 évvel fiatalabb nő kell.Egy 40-es nő pedig már tapasztalt annyit, hogy nem alkuszik meg.Jó lenne egy igazi társ, de nem mindenáron.Inkább egyedül, mint egy rossz kapcsolatban. A gyógyszereken élést cáfolnám.Legalábbis nem tudok rá példát.Maximum addig, amíg talpra nem áll abból, hogy apuci lelépett egy fiatalabbal.Általában az ilyen férfiak nagy része megbánja, és menne vissza.
A tartásdíj kérdése is többrétű.A volt férjem jól keres, és a környezetemben élők volt férjei is,a bírói gyakorlat viszont valóban az, hogy 30-40 ezer Ft a gyerektartás.Apucik vígan élnek a friss pipivel,aki balhézik még emiatt a gyerektartás miatt is.Az is jellemzó, hogy apuci a friss pipiért azt a nőt hagyta el, aki kitartott mellette, mikor még nem volt pénze, együtt kezdték a nulláról.Aztán jön egy kis r.bi, és beleül a készbe.
De nem akarok általánosítani, mert tudok ellenpéldákat is, de azt kevesebbet.
Én nőként remekül jártam a válással, 0 Ft tartásdíjat kapok a feketén minimálisat dolgozó exemtől.
Az új párommal jól jártam, emberileg tökéletes.
Az exem csajozott be, csak ő ugy gondolta hogy ez neki semmit sem jelent csak éppen mentális egészségügyi ürítésre volt szüksége :-)
Én másképp gondoltam - kidobtam. A tartásdíjat meg azt leszámítva hogy szarik a gyerekeire, sokkal jobban vagyok :-)
Azért aki 1 évig képtelen dolgozni egy válás miatt, annak valami lelki problémája lehet alapból, normális ember a közeli hozzátartozói halálát is hamarabb feldolgozza ennél, pedig az rosszabb azért szerintem...
Mikor előtte csak úgy összevesztek az asszonnyal néha, akkor 1 hónapig nem dolgozott? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!