Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet minden magyar nő-olasz férfi (vagy esetleg más nemzetiségű férfi ) házasságáról azt hallani, hogy válással végződik?
Vannak nő ismerőseim , akik külföldi pasikhoz mentek hozzá és mind elváltak , van egy félig olasz osztálytársam , akiket 4 éves korában elhagyott az olasz apjuk. Szinte nem is ismerek olyat akik együtt maradtak.
Személyes tapasztalat , ellenpélda van valakinek?
Esetleg a temperamentum masabb. Az olaszok es mas nemzetiseguek mas temperamentumuak. Masreszt, valoszinu egyik fel sem tud anyanyelvi szinten a masik nyelven es nem tudjak teljesen kifejezni magukat a masiknak.
En kulfoldon elek, mar eleg jol beszelem a nyelvet, de nem tudom 100%-osan kifejezni magam (magyar a parom), ez egy parkapcsolatban esetleg okozhat nehezsegeket.
Én meg pont arról hallottam, hogy jól kijönnek egymással.
Látod, hallomás alapján nem lehet ítélni.
Nyilván ebben a vegyes házasságokban is úgy van, hogy jól választott vagy nem.
hát az én környezetmben 2 ilyen magyar nő- olasz digo páros van. A nők fiatalok, a csávók korosak már. Mindkét házasság arról szólt,hogy anya gyorsba szült egy gyereket, aztán meg éli világát, mert gazdag, öreg férje eltartja.
Talán ezért?
pedig az olaszok nagy része nagyon családcentrikus
én ismerek német- magyar és olasz magyar párosítást
egyik sem arról szól hogy pénzes pasi fiatal nő hanem boldog házasság egyiknél 2 a másiknál 1 gyerek
boldog család mind a kettő
a német-magyar páros itt él magyarországon
az olasz-magyar páros pedig kint él veronában
válós esetet nem ismerek tehát nekem csak jó tapasztalatom van :)
ja és a családunkban van egy olyan páros hogy amerikai feleség magyar férj, ők kint élnek és ők is boldogok igaz nincs gyerek csak 1 a nőnek az előző házaságából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!