Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet minden magyar nő-olasz férfi (vagy esetleg más nemzetiségű férfi ) házasságáról azt hallani, hogy válással végződik?
Vannak nő ismerőseim , akik külföldi pasikhoz mentek hozzá és mind elváltak , van egy félig olasz osztálytársam , akiket 4 éves korában elhagyott az olasz apjuk. Szinte nem is ismerek olyat akik együtt maradtak.
Személyes tapasztalat , ellenpélda van valakinek?
Én pl azon gondolkodtam ma el, hogy egy közepes angol nyelvtudással én képes lennék e beleszeretni egy férfiba és hozzámenni úgy, hogy egyikünk sem beszéli a másik nyelvét, angolul pedig nem beszélünk annyira, hogy a legmélyebb érzéseinket is megosszuk egymással. Én ezt a kommunikáció beli dolgot látom legfőbb problémának, hiszen baromi sok idő, mire a két fél megtanulja egymás nyelvét.
Vannak olyan ismerőseim, akiknek válással végződött a kapcsolata (német-magyar, amerikai-magyar), de olyan is, akik boldog kapcsolatban élnek már hosszú évek óta (brit-magyar, német-magyar, olasz-magyar)
Hát amiket én ismerek vagy ismerőseim ismernek eddig:
magyar nő, amerikai férfi: 3 pár, több mint ötéves házasság
magyar nő, német férfi: 2 pár, 15 év körüli házsságok
magyar nő, olasz férfi: 1 pár, 10 évnél több házasság
magyar nő, egyiptomi férfi: 1 pár, nem tudom, mióta házasok, de az egyik gyerekük harminc is elmúlt
magyar nő, kubai férfi: 1 pár, ezeknek is 20 fölötti a gyerekük már, és még együtt vannak.
magyar nő, spanyol férfi: hát ezek nincsenek túl jól meg, de állandó hullámhegy-hullámvölgy a kapcsolatuk, lehet, hogy eleve így szeretik
ezek jutottak hirtelen most eszembe, de lehet, hogy ismerek még többet is.
4) a párom német, kint élünk, és jobban meg tudom mgam értetni vele, ki tudom fejezni az érzésemt, gondolataimat, mint bármely volt magyar barátommal.
Kérdező, az olaszok egyrészt vallásosabbak más európai népeknél, másrészt ha megházasodtak, ők más hagyományokkal rendelkeznek a házasságban, mint mi. Sokkal maradibb felfogásúak, ami vagy tetszik, vagy nem. Gondolj csak a Mammákra. :) De ez persze nem zárja ki, hogy boldogok legyetek, csak annyi, mielőtt beleugrasz egy olyan elkötelezettségbe, mint gyerek, érdemes egy kissé jobban kiismernetek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!