Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy válással csak a nő járhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy válással csak a nő járhat rosszul és a férfi járhat jól?

Figyelt kérdés

Rengeteg, rengeteg elvált embert ismerek, és minden esetben úgy volt, hogy a férfi az talált magának fiatalabb, csinosabb élettársat vagy feleséget (olyat is ismerek, aki már a többedik ilyen válása után is), de egy elvált nő, főleg gyerekkel az már nagyon ritkán találnak BÁRMILYEN férfit, normálisat meg szinte lehetetlen. A legtöbb elvált nő akit ismerek magányos, és sokan gyógyszereken élnek, hogy el tudják viselni a magányt. Egy másik csoportjuk megállapodott egy selejtes férfival, mind1, csak férfi legyen. A legszűkebb csoportnak, kb. 10%-nak meg sikerült normális pasit találni, de annak is már vannak gyerekei másik nőtől, tehát ott is van konfliktus forrás és persze tartásdíj problémák.

A tartásdíjat leszámítva, a férfi csak jól, a nő meg csak rosszul járhat egy válással?

2018. jan. 22. 18:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%

A környezetemben egyetlen elvált nőnek sincs selejtes párja. Legtöbbjüknek normális, értelmes férfi jutott, lehet, hogy a pasi is elvált, de ez szerintem nem gond.

A tartásdíj meg Magyarországon általában 30-40 ezer forint, hú de jól járnak vele a nők. Én is abból szoktam nyaralni járni.

2018. jan. 22. 20:28
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
És rengeteg elvált pasi próbál meg felszedni fiatal csajt, aki aztán hisztizik a gyerektartás miatt, mert így rá kevesebb jut, hisztizik a láthatások miatt, mert ő wellnessezni akart menni hétvégén, a pasi meg mint a pincsikutya próbál megfelelni a csajnak. Ha ez a boldogság, hát legyen.
2018. jan. 22. 20:32
 13/23 A kérdező kommentje:

Milyen kis komfortos álomvilágban él itt sok válaszoló. Én tényleg rengeteg elváltat ismerek, de olyan nőt alig, aki nem maradt egyedül, vagy nem kellett tényleg a legalja férfiak közül főnyereménynek tekintenie egy olyan férfit, akivel hajadon korában szóba sem állt volna.

Olyan férfit meg többet is ismerek, aki többszörösen elvált, több különböző nőtől is van esetleg gyereke is, és még mindig tudott fiatalabb és csinosabb nőt találni mint az előző feleségei.

A hajléktalanokat pedig ne keverjük ide, az utcára a munkahely elvesztése miatt kerül valaki. A munkahely elvesztése mögött pedig a legtöbbször alkoholizmus áll. Az alkoholszenvedéllyel küzdők között meg tényleg sokkal több a férfi. Semmi köze nincs a váláshoz.

2018. jan. 22. 21:46
 14/23 anonim ***** válasza:

"Milyen kis komfortos álomvilágban él itt sok válaszoló."

Mert, aki nem azt mondja, amit te, az tuti álomvilágban él. Taps. Fel sem merült benned, hogy te látsz valamit rosszul?

"Én tényleg rengeteg elváltat ismerek, de olyan nőt alig, aki nem maradt egyedül, vagy nem kellett tényleg a legalja férfiak közül főnyereménynek tekintenie egy olyan férfit, akivel hajadon korában szóba sem állt volna. "

Khm... Elolvastad a válaszom? "Többségük azért nem talál párt, mert 30-40 évesen, lelakott külsővel, elviselhetetlen instabil lelkiállapottal egy Brad Pittet várnak. (Kb. ahogy leírtad a kérdésben is: Mindenki más selejt.)"

"Olyan férfit meg többet is ismerek, aki többszörösen elvált, több különböző nőtől is van esetleg gyereke is, és még mindig tudott fiatalabb és csinosabb nőt találni mint az előző feleségei. "

Egy ilyen férfit sem ismerek. Nem sok férfi bírná ennek már az anyagi vonzatát sem...

2018. jan. 22. 21:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, férfitöbblet van, sorban állnak férfiak a fiatal, csinos lányokért, de valahogy azoknak csak az elvált, 40-es, gyerekes, lepukkant pasik kellenek. Ez a való világ.
2018. jan. 22. 22:17
 16/23 anonim ***** válasza:
Hat en pont forditva lattam peldat. 3 gyerekes anyuka talalt udvarlokat az elvalt ferj meg alig... peldat baratom, mindenre talalni. ;)
2018. jan. 23. 08:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Írd azt, hogy ki dobott az asszony, és reméled, hogy örökre egyedül marad, te meg egy 20 éves csajjal fogsz vigasztalódni.
2018. jan. 23. 10:44
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

"A tartásdíjat leszámítva, a férfi csak jól, a nő meg csak rosszul járhat egy válással?"

Hogy érted, hogy a tartásdíjat leszámítva? Az az igazi biznisz a pasinak, letudja havi x összeggel a kölköt.

Tudom, itt az oldalon divat rinyálni, hogy jaj szegény férfinak mennyit kell fizetnie, a valóságban meg nézzék már meg, mire elég a minimálbérre bejelentett aputól levont pénzecske... kb pelusra se.. a nőnek "kissé" több kiadást jelent a gyereknevelés. Ráadásul nagy átlagban a férfiak keresnek többet... mégis féltik a pénzüket a SAJÁT gyereküktől, miközben a nő meg tartson el akár több gyerkőcöt egymaga, neki biztos ingyen adják a kaját a boltban..

(Igen, tudom, vannak nők akik elverik magukra a gyerektartást, nos őket fel kell jelenteni a fenébe, ugyanis a pénz a gyereké, rá kellene költeniük)

Pártalálás terén én akárhány elvált házaspárt ismerek, minden esetben talált új partnert a férfi is és a nő is.

2018. jan. 23. 12:17
 19/23 anonim ***** válasza:
91%

A saját sztorim: egy éve megtudtam hogy a volt férjem tizenéves diákmunkás csajokat kufircolgat anyós lakásán.

Hiána próbáltam én szépen válni, az egyik lány apukája botrányt rendezett a munkahelyén, emiatt elvesztette az állását.

Most gyári melós, a fizetése 36%a gyerektartás (bruttóból) a kocsiját (aminek a fele az enyém) tankolni se tudja. Anyóssal él együtt.

Lett egy 35 éves barátnője, aki már három hónapos terhes. Az élete nap-nap után egyre rosszabb. Tudom, mert hetente nyíg nekem, karácsonykor sírva könyörgött, hogy fogadjam vissza.

Nekem közben szintén alakul valami.

32 éves, nem lehet gyereke (ami jó, mert nekem se lehet több), szeret, tisztel, érdeklődési körünk is hasonló, és a lányaimat is elfogadja, szereti. Jelenleg nem vagyok racionális a rózsaszín ködtől, szóval majd meglátjuk mi lesz.

De 27 éves vagyok, stabil egzisztenciával, úgyhogy nagy baj nem érhet.

2018. jan. 23. 13:02
 20/23 anonim ***** válasza:

"A hajléktalanokat pedig ne keverjük ide, az utcára a munkahely elvesztése miatt kerül valaki. A munkahely elvesztése mögött pedig a legtöbbször alkoholizmus áll."

Hát persze... Megint a kis álomvilágod, amiből nem tudsz kilépni.

Tudod milyen az, amikor szereted a gyereked, szereted a feleséged, és egyik napról a másikra közli az asszony, hogy van valaki más, menned kell. Persze ilyenkor a kemény machonak szeme sem rebben. Egy kollégám nem volt ilyen szerencsés. Teljesen összeomlott. Egy kortyot nem ivott, csak átment zombiba (még a piáláshoz is kivolt).

Tudod, hogy miért nem rúgták ki a melóhelyéről? Mert a főnöke egy tündér volt, aki megvárta, hogy 1 évig gyakorlatilag két fűszál keresztbe rakását nem lehet rábízni. Egy keményebb, pörgősebb munkahelyen nem vártak volna rá egy évet.

Az meg szintén a kis álomvilágod, hogy a férfiak alkoholisták, a nők meg nem.

[link]

[link]

50-100 éve még igaz volt. Manapság egy nőre ugyanolyan eséllyel leselkedik alkohol miatti EÜ kockázat, mint egy férfire, mégis a hajléktalanok között nem 50-50 az arány.

2018. jan. 23. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!