Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megtörténhet hogy ok nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörténhet hogy ok nélkül elveszik a fiam az első tárgyaláson?

Figyelt kérdés
Gyermekelhelyezési perünk van a volt párommal én vagyok az apa!Ő felhívott 5.19-én hogy a közös fiunk (3éves lesz egy hónap múlva)hozzam el tőle ezt megtettem és most nálam van a gyerek!Neki van egy lánya is (ötéves)!Munkáját felmondta a biztos családi fészket elhagyta és nála nem a nagymama figyelne a gyerekre!Az első tárgyaláson dönthet úgy a bíró hogy azonnal adjam át a gyereket?Vagy lesz lehetőségem bizonyítani az igazam?
2010. jún. 5. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Két út van:az egyik,hogy folyamatosan erősíted az anyukát,hogy mivel ott van a gyerek,ahol jobbak az esélyei(nehogy azt mond,hogy ahol jobb neki!),pont ettől nagyon jó anya.Udvarolj.Mond el,hogy pont azért szerettél bele,mert nem a gágogó libákkal halad,hanem fel meri vállalni magát és a tetteit.Biztosítsd róla-és így is legyen-hogy sűrűn láthatja a gyereket,sőt hívjátok meg fagyizni,sétálni-legyenek közös programok.

A másik,hogy berohansz gyámhivatalba,kéred a gyermek védelembe helyezését,aztán a bíróságon az ideiglenes elhelyezést.

ha az utóbbi mellett döntesz,akkor tuti berág az anya,de ha neked van több pénzed/energiád stb...akkor esetleg nyerhetsz.

Az első is kockázatos,hosszadalmas is,de mindenkinek(a gyereknek is)hasznosabb.Sőt!Ha mégis az anyjához kerül vissza finom lehet célozgatni rá,hogy te mekkora mozgásteret biztosítottál volna neki a gyermek életében,tehát ő is legyen nagylelkű....

2010. jún. 5. 13:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem fogják elvenni. Valahogy szerezz tanúkat rá, hogy már 3 hete nálad van a kislány. Az anyjáról is le fog menni a nyomás, ha nem ő mond le a gyerekről, hanem simán neked ítélik.
2010. jún. 5. 18:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Megvolt a tárgyalás a bíró először az anya mellett volt de mivel meglepetésemre elismerte milyen körülmények közt van a bíró átállt az én pártomra.Azt mondta legyen nálam a gyerek ő pedig kéthetente viheti!Ehhez muszáj lesz tartania magát a tárgyalás végéig ha pedig ellopja akkor az csak neki lesz rossz hiszen egy hónap mulva új tárgyalás!
2010. jún. 7. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha mindkét fél akarja a gyereket, akkor több tárgyalásnak és vizsgálatnak nézel elébe: környezettanulmány, szakértői vizsgálatok, tanúvallomások. Ha a gyereket huzamosabb ideig egyik fél neveli, az kérheti az ideiglenes gyermekelhelyezést és akkor érvénybe lép a gyerekláthatás és a gyerektartás is. A közös megegyezés vagy közös felügyeleti jog mindkét szülő és főleg a gyerek számára célravezetőbb.
2010. jún. 8. 10:04
 15/15 anonim válasza:
sok hülye törvény van és szentem igen
2010. júl. 19. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!