Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ebben a helyzetben, válási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben, válási folyamat alatt, súlyos anyagi megkárosítás ellenére mit tennétek?

Figyelt kérdés

A történet hosszú időre nyúlik vissza, nem is kezdenék el mindent leírkálni. Lényeg, hogy a sorozatos hazudozások, titkolózások, megkárosítások (anyagi is..) miatt férjemmel éppen válófélben vagyunk, amit ő természetesen nem szeretne.

Karácsony előtt 1 nappal újabb anyagi vonzatú hazugságra derült fény, miszerint volt munkáltatójának tartozik 1,2 millió ft-tal, amit ledolgozhat, amennyiben én kezességet vállalok ügyvéd és közjegyző előtt aláírt szerződéssel, hogy nem fizetés, vagy bármilyen egyéb probléma esetén vállalom a felelősséget férjem magatartásáért és onnantól kezdve ez a bizonyos 1,2 milliós összeg az én fizetésemet és ingatlanom/ingóságaim terhelik..

Ha nem írom alá a papírt, nincs más választásuk (mivel férjemben nem bíznak) rendőrségre és bíróságra viszik az ügyet, sikkasztás gyanúja miatt.

Tudom, hogy sokaknak egyértelmű lenne talán a válasz, de egyszerűen nem tudok a lelkiismeretemmel mit kezdeni, annak ellenére, hogy engem is jelentősen megkárosított. Pénzt a közös életvitelre már hónapok óta nem látok tőle, én fedezem a lakást, a számlákat, az étkezést. Gyakorlatilag mindent. Hagyjam, hogy ezt a helyzetet oldja meg maga, vagy segítsek?

Ti mit tennétek? Egyik pillanatban borzasztó dühöt érzek, a másikban sajnálom..

2018. jan. 6. 17:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Minden válaszoló azt mondja, hogy ne írd alá! 100%-ban! Ez egy nagyon egyértelmű kérdés! Ne írd alá! És igen, próbáld meg kitenni a lakásodból, amilyen hamar lehet. Mondjuk ha csalásért és sikkasztásért lecsukják, nem is kell az utcára mennie. Gondolom, ha válsz, van ügyvéded, minden lépést konzultálj meg vele, nehogy rávegyen valamire, ami miatt még a válás után évekig szívhatsz. Ha ilyen dolgokba bele akar rángatni a volt férjed, akkor nem érdemli meg, hogy kicsit is törődj vele, hogy hová kerül, mi lesz vele, Ő NEM törődik veled, csak kihasznál. Ezt mindenki így látja ezen az oldalon, és hidd el, jót akarunk neked. Én nagyon megszívtam a válásomat, mert rossz volt az ügyvédem, remélem, tiéd jó. Drukkolok, hogy ne használjon ki és ne tegyen tönkre a volt férjed. Mikorra várható, hogy kimondják a válást? A bíróságon feltétlenül kérd, hogy rakják ki a lakásodból és azt semmilyen jogcímen ne használhassa!Szüntesd meg a hozzáférését a számládhoz és zárd az értékeidet!
2018. jan. 7. 09:20
 22/22 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Megkérdezhetem mi történt azóta? Mit tettél vegül?
2018. febr. 3. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!