Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Valfelben vagyok a felesegemto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pandas74 kérdése:

Valfelben vagyok a felesegemtol. Jelenleg randizik egy ujsutetu pasijaval-eloszor teszi ezt a tudtommal ugy, hogy en itthon vagyok a egyedul a kozos hazunkban-. Mit tegyek, mit csinaljak, egyedul ulok itthon. -egesz nap a barataimal voltam-?

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szedd rendbe a dolgaidat, foglalkozz kicsit magaddal, aztán keress egy barátnőt.
2017. dec. 29. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorold a helyesírást.

Ha az már jól megy, akkor keress egy hobbit, próbálj ki új dolgokat, járj társaságba, érezd jól magad és előbb utóbb túl lépsz rajta.

2017. dec. 29. 19:31
 3/9 A kérdező kommentje:

Elnezest,neha mellegepelek,ekezeteket pedig nem tudok hasznalni ezen a gepen.

A tobbi tanacsot koszonom....

2017. dec. 29. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom.Azonban az, hogy válófélben vagytok pontosan azt jelenti hogy lehet más irányba próbálkozni. Bár én anno megvártam a válást.

Szerintem koncentrálj magadra, olvasgass, hallgass zenét, hívd fel egy jó barátodat...

2017. dec. 29. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Valtok. Te is foglalkozz a sajat eleteddel.

Nyilvan nem azert valtok, mert olyan jo volt a hazassagotok.

2017. dec. 29. 19:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom,pont ezt teszem...hivott egy cimbora,vele beszelek

a valasnak hagytunk kifutasi idot,ezert nem busulok annyira.

Igaz,hogy igy nyilnak az uj lehetosegek,bar van elkepzelesem konkret holgy szemelyeben.

2017. dec. 29. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most még ürességet érzel,ez természetes.Biztosan vannak akár kedves hölgyek is az ismeretségi körödben.Ha túl vagy a váláson,te is nyithatsz mások felé,addig meg próbálj belül rendet rakni,pihenni.
2017. dec. 29. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Az exem is tok ugyanezeket irta az ismeroseinek, sajnaltatta magat. Azt"elfelejtette" megemliteni hogy valojaban megcsalasert dobtam ki, csak peche volt mert eleg gyorsan talaltam magambak egy megbizhato normalis tarsat. :-)
2018. jan. 4. 08:23
 9/9 A kérdező kommentje:
A tortenet ettol bonyolultabb......nem csaltam meg ,igy el sem felejthettem ezt megemliteni.Sajnaltatni sem akarom magam,de akkor az a helyzet rendkivul megalazo volt szamomra,azota van uj terv,cel,probalom ujra osszerakni az eletem.
2018. febr. 26. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!