Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog elmúlni ez az érzés? Mikor leszek túl rajta?
Ez borzasztó :( Sajnálom, biztosan nagyon nehéz lehet most. Szerintem teljesen érthető, ha mindenféle gondolat kavarog benned, akár rossz érzelmek is. Aki azt mondja, ne törődjár vele, az csak jót akar, csakhogy ez nem ilyen egyszerű.
Van, akire számíthatsz? Pl a szüleid, barátaid? Van lehetőséged elmenni pszichológushoz? Lehet, hogy jót tenne.
Sajnálom :(
Bár olyan egyszerű lenne, hogy az ember eldönt, hogy mostantól nem érdekel.
Főleg, hogy oda is költöztette.
Nekem sokat segített, hogy beszéltem róla. Átláttam a dolgokat.
Írd is ki magadból.Nekem jót tett.
Nem viselkedsz gyerekesen. Becsaptak, meg szep, hogy megtortel. Senki sem erdemli meg ezt a banasmodot (a gyerekei anyja plane nem)...
Ezen csak az ido segithet. Elobb-utobb tisztan latni fogod, hogy jobban jartal nelkule. Az elet mindig mindent visszaad :)
Egyáltalán nem meglepő, hogy így érzel. Teljesen természetes dolog, ezen át kell esni, nagyon nehéz, de akármilyen közhelyes, az idő majd fokozatosan helyreteszi a dolgokat benned.
Amit még hozzátennék, a volt párod egészen biztosan semmi lelkifurdalást nem érez most, hiszen fülig szerelmes. Az újdonság varázsa teljesen maga alá temette és nem látja a fától az erdőt. És a sors fintora, hogy mire te majd túl leszel ezen az egészen és esetleg új életet is kezdesz, ő pontosan akkor fog rájönni arra, hogy a szerelem mindig elmúlik. És akkor majd ott fog állni egyedül, magára maradva, a volt családja boldogan él majd, ő meg kénytelen lesz belátni, hogy mit dobott el pár hónapnyi vagy évnyi lángolásért... a környezetemben csak ezt látom. Akár férfi, akár nő hagyja el a családját, egy idő után óriási megbánás a vége. De az már legyen az ő gondja.
Neked és a gyerekeknek sok erőt, kitartást kívánok!
A rokonaim és a barátnőim is ugyanazt mondták, hogy ne foglalkozzak vele. No meg azt, hogy ők ismernek engem és ezért mondták már a kapcsolatunk elején, hogy nem passzolunk össze, így várható volt előbb utóbb a vége. Csak mondták, hogy annyira szerelmes voltam, hogy hiába figyelmeztettek.
Milyen konzekvenciákat vontam le?
1. Kutyából nem lesz szalonna. Az előző feleségét is megcsalta.
2. 40 felett már senki sem képes megváltozni. Italozó életmód és a bulik fontosabbak neki, mint a gyerekei.
3. Sok az olyan "nő", aki kimondottan nős férfiakra hajt. Ezzel az a naivitásom is megszűnt a hitemben, hogy azért mert hűséget fogad valaki, akkor van lelkiismeretfurdalása.
4. Ha utál a férjem családja, mert nem iszom és bulizom velük, akkor meneküljek abból a családból, mert túl sok ellenséggel még a szerelem kedvéért sincs értelme harcolni.
5. A gyerekeim fontosabbak mindenkinél, hogy jól érezzék magukat lelkileg.
6. Számítanak a nézet beli különbségek a párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!