Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerektartás emelés ösztöndíj esetén?
Figyelt kérdés
Anya gyesen / gyesen van az új pasitól született gyerekkel. A volt férjtől 2 gyerek van. 10 éves lány és 15 éves fiú. A fia kap havi 30 ezer ft ösztöndíjat,a gyakorlatra kap havi 20 ezer ft ot. Van esély gyerektartás emelésre? Apuka 28 ezer ft gyerektartást fizet külföldről.2017. nov. 26. 20:33
1/5 anonim válasza:
Az ösztöndíj nem munkaviszony, minden esély megvan a gyerektartásdíj emelésére. Gyalázat hogy 2 gyerek után ennyit fizet.
Én egy gyerek után fizettem 70e Ft-ot és nem sajnáltam tőle. A mai viszonyok között 30e Ft semmi.
2/5 anonim válasza:
Te is költöttél a gyerekre 70et alapból havonta, meg az anyja is, új iPhone-t meg csak évente adnak ki...
Aztán nem értitek miért elkényeztetett a kölyök.
3/5 anonim válasza:
Az 1. vagyok
Az anyja nem költött mert nem keresett jól. Nem Iphont kapott hanem angol és német nyeltanfolyamot fizettem, angolból felsőfokúja van, németből középfokúja van, aztán matematikai tehetséggondozásra járt, most az ELTE-n programtervezést tanul. Most is egy 5 éves telefonja van és a tesco-ból vagy a kínai piacról öltözködik.
Nem kellene rögtön ítéletet mondani.
5/5 anonim válasza:
Al Bundy is megmondta a gyerekekre meg az asszonyra.30 másodperc élvezet 30 év gyötrelem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!