Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem, hogy a férjem, akivel épp válunk, ha jön a gyerekekért megölel, megsimogatja a hátam vagy az arcom. Bűntudata van?
Figyelt kérdés
Két gyerekünk is van. Létezik hogy bűntudatból tegye mindezt, csak mert elhagyta a családját?
Persze én is normálisan viselkedek vele, de magamtól így nem közelednék hozzá.
2017. nov. 19. 21:02
1/10 anonim válasza:
Az, hogy valami nem működik, még nem jelent feltétlen utálatot.
2/10 anonim válasza:
Tényleg azt gondolod, hogy ebből a 2-3 mondatból meg tudjuk mondani? Kérdezd meg őt!
3/10 anonim válasza:
Én meg nem hagynám magam simogatni, ölelgetni!
Attól még lehet a kulturált viszony.
5/10 anonim válasza:
Az a legtisztább, ha leültök és őszintén megbeszélitek. Semmi értelme találgatni. Te amúgy mit szeretnél?
6/10 A kérdező kommentje:
Én lezártnak tekintem a dolgot. Nem akarok tőle semmit. Ez számomra inkább kellemetlen, furcsa
2017. nov. 19. 21:31
7/10 anonim válasza:
Akkor kérd meg, hogy ne csinálja.
8/10 anonim válasza:
Ilyen nőket nem értem. Ha meg bunkó lenne az lenne a baj.na neeee ... meg ha nem érdekel nem kérdezned meg!!! NE KEPZELJ BE DOLGOKAT
9/10 anonim válasza:
Az enyém is próbálkozott ezzel.Rövidre zártam, nekem jobb a távolságtartó jó viszony.
10/10 anonim válasza:
"Én lezártnak tekintem a dolgot. Nem akarok tőle semmit. Ez számomra inkább kellemetlen, furcsa"
- Józsi, kérlek ne simogass, ne ölelgess!
Ez számomra kellemetlen és furcsa, én lezártnak tekintem ezt a dolgot!
Hát valahogy így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!