Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő csalta meg a férfit és a nő kezdeményezte a válást, plusz a férfi harcolt is a gyerekekért de végül a nő kapta, akkor ugyanannyi a gyerektartás, mintha a férfi lett volna a ge*ci és a férfi hagyja ott a nőt és a gyerekeket?
A gyerektartást nem büntetésből kell fizetni, szóval itt nem nézik az ilyesmit. A lényeg az, hogy ki kapja a gyerekeket.
Szóval ha ok nélkül válást kezdeményez a nő, vagy csak megunja a férjét, akkor is ugyan annyi pénz illeti, ha megkapja a gyerekeket.
Köszi! Akkor asszem itt az ideje venni egy repjegyet az EU-n kívülre és megmentenem magam attól hogy a következő 15 évben elvegye egy hárpia a fizetésem majdnem felét minden hónapban. (Amúgy ő többet keres, mint én, nettó 200-at)
A kisebb gyerekben nem is vagyok biztos, hogy tőlem van, de a fa sznak van pénze DNS-vizsgálatra. Még elég fiatal vagyok hogy akár kétszer is új életet kezdjek.
Köszi a válaszokat!
"Köszi! Akkor asszem itt az ideje venni egy repjegyet az EU-n kívülre és megmentenem magam attól hogy a következő 15 évben elvegye egy hárpia a fizetésem majdnem felét minden hónapban. (Amúgy ő többet keres, mint én, nettó 200-at)
A kisebb gyerekben nem is vagyok biztos, hogy tőlem van, de a fa sznak van pénze DNS-vizsgálatra. Még elég fiatal vagyok hogy akár kétszer is új életet kezdjek."
Komolyan küzdesz te azért a gyerekekért, barátom, ha világgá szaladsz, hogy ne is lásd őket :(
Szomorú, de az a hárpia, ge*ci nő valószínűleg sokkal jobbat érdemel nálad, és a gyerekeknek is jobb helyük van mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!