Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák, hol és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák, hol és hogyan ismertétek meg az új párotokat?

Figyelt kérdés

Nem éreztétek magatokat hátrányban az ismerkedés előtt, csak mert gyereketek( esetleg több is) van?

Az új párotokat nem zavarta, hogy “csomagban” kap titeket?

2017. szept. 28. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor maradjunk annyiban, hogy elvált nő és elvált nő között is van különbség, de ne menjünk bele abba, hogy miért lett vége az eredeti kapcsolatának.

Nekem pl. van (több) felsőfokú végzettségem, saját (tehermentes) lakásom, jólfizető, stabil állásom és önálló egzisztenciám, és igen, van egy fiam is, akit egyedül neveltem sokáig. Nyilván ehhez mérten kerestem magamnak partnert; azért annyira elkeseredett és magányos sosem lennék, hogy még egy koloncot a nyakamba vegyek egy olyan férfi személyében, aki semmit nem tud felmutatni, vagy aki nem ért el semmit 30-40 éves korára. Szóval igen, elvált anyukaként én még válogatok is. És szerencsére van is miből. Na bumm. :)

2017. szept. 29. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:

37 vagyok, közös baráti ismerős volt, a fiamat később ismerte meg, vannak összeszokási problémák de jövőre esküvőnk lesz. Megértem, hogy nem érzi sajátjának a fiamat, nem volt még ilyen családja, úgyhogy nagyon nagyon türelmes vagyok.

Minőségi csere volt, maximálisan! Foglalkozz magaddal, menj edzeni, bulizni a barátokkal. Ha találsz valakit, aki szóba jöhet, ne alkudj meg :) Semmivel sem vagyunk rosszabb helyzetben, mint azok a szerencsétlenek, ekik ide trollkodtak hülyeségeket a kérdésed alá ;)

2017. szept. 29. 09:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor valami hiba csúszhatott biztos a rendszerbe, hogy a párommal összekerültem akkor 27 évesen, a 6 éves gyerekemmel. Ő akkor volt 23, nem volt szűz, sem alkoholista, + a gyermektelen 26 éves exe még zaklatgatta, miért nem megy vissza hozzá, miért nem keresi stb.

Amúgy neten ismerkedtünk, és igen, kezdetben féltem, hogy esetleg pattint egy másik, gyermektelen nőért, akivel kevesebb a macera. De nem így történt.

(És most fogom kapni a köpködést) => Azóta van egy közös gyerekünk is, és nem tervezünk különmenni.

2017. okt. 3. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!