Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertétek meg párotokat?
Komolyabb kapcsolatok esetén:
Az első páromat az akkori lakótársamon keresztül.
A másodikat egy akkori szexpartnerem által. - Találkozgattam egy pasival, aki elhívott egy meccsükre, a srác meg le volt sérülve, és nem játszott, vele beszélgettem egész nap, aztán pár hónap múlva összejöttünk.
A mostanit meg szórakozóhelyen.
1. párkapcsolat:
15évesen semmi kedvem nem volt még pasizni. Kerültem a srácokat,de szerettem flörtölni. Az első barátom elég nagy csajozógép volt. Kb. 5x beszéltünk meg randit, de én midnig lemondtam. A hatodikra elmentem,mert megsajnáltam. Nagyon értelmesnek tartottam, viccesnek és tetszett is maga a gopndolat, hogy ő legyen az első barátom. Magas volt, sötét hajú, szemű. Olyan igazi védelmező típus. Biztonságban éreztem magam mellette.
Egy suliba jártunk,de külön épületbe.
Egyszer meglátott,és addig kutatott, amíg meg nem talált "myvippen" :DDD utána MSN eztünk és így tovább...
1,5év se veled se nélküled kapcsolat volt.Elsőnek tökéletes és gyönyörű volt tele kínnal és szenvedéssel, de később rá kellett jönnöm, hogy ez nem szerelem volt,csak szerelem a szerelem gondolatába...
2. kapcsolat:
Szintén suéliban,ő is addig kutatott,amíg meg nem szerezte az MSN címem, nagyon kitírtó volt, kb. 2 évig hülyítettem, de ő is engem. Játszottunk egymással, állandóan, szívattuk egymást, majd elcsattant egy csók.Életem legszebb és legszenvedélyesebb csókja volt.
Utána nem lett köztünk semmi, tovább húztuk egymást, aztán szakított az akkori barátnőjével miattam, jártunk egy hetet,majd vége lett. Képtelen voltam megbízni benne ismerve a múltját,így megkíméltem magam egy szörnyű csalódástól. Összejött az exével és együtt voltak kb. 3hónapig. Végig beszélgetett velem közbe. Húzott,de nem vettem komolyan. Utána újra szakított a barátnőjével és összejött velem. Abszolut nem volt egészséges ez a felállás és tudtam nagyon jól, valami vonzott felé... Ő szőke volt,kék szemű, velem egy magas és baromi helyes (banyek most is elpirultam ...)de sosem vonzottak az iylen pasik...
Csodaszép,izgalmas kapcsolat volt,egy percet sem unatkoztam mellette...
Alig volt bennünk valami közös. Kb csak annyi, hogy mindketten szerettünk játszani, de az értékrendünk merőben különbözött...
3 hónapig jártunk, ez is tele volt kínnal és vitákkal, majd mikor már éreztem, hogy ez már nem lesz több, akkor elengedtem, nem küzdöttem..
Elköltözött 400km-rel odébb és ennyi. Közben persze szerelmes lett belém, életében először. Az idegen érzés miatt nem tudta mi legyen, de nem kérhettem hogy maradjon. Sokszor beszélünk azóta is,de nincs értelme.:) Már nem fogok neki visszaírni. Szépvolt, gyönyörű, de ennyi.
3. kapcsolat:
Általános iskola vége óta ismerem. 13 évesen fűzött,de "tartott" mellettem még 3másik lányt. Egyszer megszívattuk, azóta nem Casanovázott...:)
18 évesen újra találkoztam vele. Előtte elég furcsa volt a viszonyom vele, utcán köszöntünk, de nem több...
Aztán egy hétköznap este odajött az asztalunkhoz, ahol a barátaimmal iszogattunk ésmegkérdezte hogy akar-e vele valami csocsózni. Mivel senki nem jelentkezett, így megsajnáltam és elmentem vele csocsózni. Beszélgettünk egy csomót, hülyéskedtünk,stb.
Rá pár napra felkeresett, hogy nem-e megismételnénk. Először nemakartam tőle többet, mint barátság, de valahogy mégis úgy alakult. Jól kijöttünk, volt köztünk tűz. Jártunk több mint egy évig, majd dobott. Az okát nem tudom,ő sem tudja, szerintem azonban valami mást várt, illetve ki akarta élvezni az egyetemi éveket, ismerkedni akart,megtapasztalni mást, de az is lehet,hogy túl nagy volt rajta a felelősség 20 évesen és nyomás alatt érzete magát.
Sosem derül már ki...
Én nagyon kibuktam. Szó szerint fel kellett kaparni a földről, annyira szíven ütött. Pontosabban nem is az, hogy elhagyott, hanem az,hogy cserben hagyott. Csalódtam,ami pedig csak az én hibám. Túl nagy elvárásaim voltak felé, amiket nem tudott überelni vagy megjátszani.
Kb. 6 hónap kellett,mire felálltam, és mire már kedztem magam jól érezni, szakítás után egy évvel felkeresett, hogy meg akarja beszélni.
Úgy megszívattam szerencsétlent,mint még soha senkit. Engem sem lehet hibáztatni. Biztosra akartam menni. Tartottam mellette kb. még 3 pasit, akik közül egyel valóban komolyabb érzelmi kapcsolat volt, és sajnos ő is áldozat lett.
Végül az exnek csak beadtam a derekam, megküzdött érte,jól teljesített és több mint 2éve együtt vagyunk újra. Ebből 1éve jegyesek vagyunk.
"Tudni kell a jó embernek megbocsátani, de előbb tudni kell, ki a jó ember!"
Nem emlékszem már mindre,de volt iskola,az utcán leszólítva,szórakozóhely,internet,stb..
A mostani páromat egy szórakozóhelyen ismertem meg. Nyárom lesz 3 éves a kapcsolatunk.
5 barátnőm volt eddig, akiket komolynak mondanék.
Első: A városunk tíz középiskolája között volt egy színházi verseny. Más iskolából jöttünk és a nagy előadás napján találkoztunk a színpad mögött. Nagyon bejöttünk egymásnak első látásra, úgyhogy elhívtam őt az előadások utáni ivászatra és még aznap este csókolóztunk. Fél évet voltunk együtt.
Második: Internetes társkeresőn. Kívül-belül rá emlékszem vissza a legszívesebben. Úgy 2 évet voltunk együtt.
Harmadik: Az egyetemen. Ugyanarra a szakra járt, mint én, de két évfolyammal lentebb. 1 évet voltunk együtt
Negyedik: Internetes társkeresőn. Azt mondta nem is komolyan volt fent ott, de olyan vicces hülyeséget írtam neki a kezdő üzenetemben, hogy az elkapta a figyelmét és aztán jobban megismertük egymást. 8 hónapot voltunk együtt.
Ötödik: Tinderen. Mindketten adtunk egymásnak egy-egy super like-ot, annyira bejöttünk egymásnak. Fél éve vagyunk együtt.
25/F
Az elsőt egy MMORPG játékban. Odaállt a karakterem mellé és szívecskéket küldött. Ezután elkezdünk beszélgetni játékon belül, aztán folytattuk más platformon is. Aztán a valóságban is összejöttünk, a játékban meg összeadtuk a karaktereinket. Nem volt egy hosszú kapcsolat, de elsőnek megtette. Pár hónapig voltunk együtt.
A második is egy játék volt, csak ott a chat volt a lényeg, nem szörnyeket kellett ölni, de itt is vannak karakterek, lehet öltözteni meg minden. Böngésztem a magyar felhasználók adatlapjait és megtetszett az egyik - pontosabban az avatárja keltette fel az érdeklődésem - aztán ráírtam. Naponta több órán át beszéltem vele és a végén összejöttünk. Ennek lassan már öt éve, azóta is együtt vagyunk.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!