Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hol ismertétek meg párotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol ismertétek meg párotokat?

Figyelt kérdés
Milyen szituációban, hogyan ismertétek meg a párotokat, exeiteket?
2016. máj. 29. 10:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

1.Haveri korbol,2.at ismeros mutatta be mert szerinte osszeillenenk.

A rovidebb kapcsolataimat uton utfelen de tenyleg.Hetkoznapi eletben mellemsodrodtak,1 volt aki parkeresos,tehat celzottan part kerestem.

2016. máj. 29. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Bmw szervíznél. Érdekes, a csaj oda húzott egy sátrat magának...
2016. máj. 29. 12:06
 13/16 anonim ***** válasza:

interneten. teveclubbon kezdtünk el szerepezni és aztán több lett belőle

24N

2016. máj. 29. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:

1. ex: Gimis évfolyamtárs. Utolsó évben ismertem meg egy házibulin egy osztálytársamon keresztül. Addig a létezéséről sem tudtam.

2. ex: Egyetem, projektmunka.

A párom: Egyetem, baráti társaság. Bekerültem egy nagyobb baráti körbe, aztán már ismertük egymást pár éve mire úgy alakult, hogy összejöjjünk.

Komoly kapcsolatok közötti futókalandok: Gimi, egyetem, munkahely.

Mivel akarva akaratlanul jöttem az ismeretségek, így klasszikus randim soha nem volt. Nem is megy egyébként, túl erőltetettnek érzem. Soha nem volt olyan, hogy egy buliban egy teljesen idegen randira hívott volna, aztán másnap találkozunk egy kávéra.

2016. máj. 29. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Az elsőt szórakozóhelyen, a másodikat munkahelyen, a harmadikat tavaly szilveszterkor szintén szórakozóhelyen, de előtte már ismertük egymást, csak akkor indultak be a dolgok.
2016. máj. 29. 18:22
 16/16 anonim ***** válasza:

1. párom: középsuli

2. párom: egyetem

3. párom: haverom unokatesója, házibulikban találkoztunk sokszor

2016. máj. 30. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!