Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák, hol és hogyan ismertétek meg az új párotokat?
Nem éreztétek magatokat hátrányban az ismerkedés előtt, csak mert gyereketek( esetleg több is) van?
Az új párotokat nem zavarta, hogy “csomagban” kap titeket?
Ne görcsölj a témán.... nyilván hátrányban vagy csomaggal, és nyilván zavarja a pasikat, ha gyereked van.
A szüzike lúzerek és/vagy a fizetésük felét a 2-3-4 elhullajtott gyerekükre költő leharcolt családapák között azért még keresgélhetsz.
Aki mást mond, az hazudik.
Gratulálok a mentalitásokhoz, de komolyan. Tehát minden ANYA, akit otthagyott a férje egy 20éves p.nciért, azok után, hogy kihordta, megszülte és nevelte a KÖZÖS gyereküket, az dögöljön meg, ne is vágyjon már se szerelemre, se boldogságra, se társra. Nem vagytok normálisak! Szerintetek egy ilyen (sérült) nőnek mennyi erőre van szüksége ahhoz, hogy egyedül minden nap ellássa a gyerekeit, dolgozni menjen, vezesse a háztartást és ne rokkanjon bele?
A kályhacsöves hasonlatért pedig szívem szerint lekevernék egy rohadtnagy sallert, anyád nevében is. Remélem édesapád is így gondolta ezt, miután te megszülettél. (Azt hagyjuk, hogy nem mindenkinek adatik meg az a csoda, hogy természetes úton hozza világra a gyermekét.)
Húúú, de felhúztatok!
Kornyezetemben tobb anyuka is ujrahazasodott, a 30-40-50-es korosztakybol is. Normalis, rendezetten elo, diplomas emberekkel mindegyik.
Az itt beszologatokat ignorald, valszeg soha nem lattak puncit kozelrol, csak a monitoron.
Én közös ismeretségi körből ismertem. Tudta, hogy van gyerekem, ismerte is őt, tehát tudta mit vállal. Kicsi volt még a lányom, így könnyen elfogadta őt. 8 éve vagyunk együtt, azóta házasok. A környezetemben a legtöbb elvált nőnek lett előbb utóbb új kapcsolata, és normális férfiakkal. Persze sok esetben a férfi is elvált, hiszen egy bizonyos kor fölött ez már sajnos természetes.
Az itt fröcsögő lúzereknek meg valószínűleg még egy normális kapcsolata sem volt, ezért frusztrálja őket, hogy még egy elvált nőnek is összejön, nekik meg nem.
Szintén egy általatok fröcsögőnek titulàlt férfi vagyok, szintén tartós házasságban.
A feleségemet eszembe nem jutna szétrobbantott kályhacsőnek nevezni, de azokat a nőket, akik 2-3 gyerekkel, nulla egzisztenciával, és nulla önkritikával nálam, vagy valamelyik haveromnál próbálkoznak, engedjétek meg, hogy így hívjam.
Merthogy ilyen is van.
És nem egyedi eset.
Az ilyen elhagyott, leharcolt nők nem ritkán àlompasikról álmodoznak, és olyan is van, hogy nős férfiakat akarnak. Én személy szerint maradok a saját feleségem mellett, de ha valamiért újra kellene kezdeni, bocsássátok meg, de eszembe nem jutna más elhasznált nőjét felkarolni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!