Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy ismertétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés

2016. szept. 20. 17:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1 buliban pót szilveszter volt 2013-ban.. Táncoltunk aztán talizgattunk.1 hete lett vége :(
2016. szept. 20. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer emberesen beszóltam neki, már nem is emlékszem miért :D Utána azt mondta, hogy meg akar ismerni :D

Ki érti ezt? :D

2016. szept. 20. 17:58
 3/11 Emberek ***** válasza:
Munkahelyen nyári idénymunkán ismertem meg egy pesti strandon :)
2016. szept. 20. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Baráti társaságból, előtte sokáig voltunk haverok.
2016. szept. 20. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Munkahelyen, nem együtt dolgoztunk csak majdnem. Aztán elmentünk együtt inni aztán összejöttünk.
2016. szept. 20. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyetemen. Párszor összefutottunk, bejelöltem, elhívtam szilveszteri buliba, azóta együtt vagyunk :)
2016. szept. 20. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ugyanott dolgoztunk. Eloszor csak ittunk es dugtunk aztan egymasba szerettunk.
2016. szept. 20. 18:40
 8/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
77%
Leszólítottam a pályaudvaron, hogy megkérdezzem merre kell menni. Aztán kiderült ő is arra megy, aztán összebarátkoztunk, aztán pár hónap múlva járni kezdtünk.
2016. szept. 20. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Ramtukmaltak.Kozos ismeros emailben bemutatott minket egymasnak es nem birtuk abbahagyni a levelezgetest,iszonyatjo stilusa van:)
2016. szept. 20. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

Hosszú lesz.

Német érettségi előtt álltam és a tanárom tanácsára beregisztráltam egy nyelvtanuló oldalra, ahol volt chat is. Elkezdtem beszélni emberekkel és másnap rámírt egy fiú, aki németországban járt egyetemre. Mindjárt megragadott a stílusa (ő volt az egyetlen, aki nem hozta fel a szex témát és tényleg a nyelvtanulásra koncentrált) és úgy éreztem, h Ő az. Utána hónapokig csak írkáltunk, aztán rá egy évre elkerültem Prágába egyetemre. Mivel közel voltunk egymáshoz úgy döntöttünk találkozunk. Ő jött hozzám és ahogy megpillantottam tudtam, h Ő az Igazim. Még aznap elcsattant az első csók és az éjszaká(ka)t is együtt töltöttük. Utána elszakított minket a távolság, mert haza kellett jönnöm, de mindig megtaláltuk egymáshoz az utat. Mindennek már 5,5 éve és már azóta együtt élünk és tervezzük az esküvőt.

2016. szept. 20. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!