Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer emberesen beszóltam neki, már nem is emlékszem miért :D Utána azt mondta, hogy meg akar ismerni :D
Ki érti ezt? :D
Hosszú lesz.
Német érettségi előtt álltam és a tanárom tanácsára beregisztráltam egy nyelvtanuló oldalra, ahol volt chat is. Elkezdtem beszélni emberekkel és másnap rámírt egy fiú, aki németországban járt egyetemre. Mindjárt megragadott a stílusa (ő volt az egyetlen, aki nem hozta fel a szex témát és tényleg a nyelvtanulásra koncentrált) és úgy éreztem, h Ő az. Utána hónapokig csak írkáltunk, aztán rá egy évre elkerültem Prágába egyetemre. Mivel közel voltunk egymáshoz úgy döntöttünk találkozunk. Ő jött hozzám és ahogy megpillantottam tudtam, h Ő az Igazim. Még aznap elcsattant az első csók és az éjszaká(ka)t is együtt töltöttük. Utána elszakított minket a távolság, mert haza kellett jönnöm, de mindig megtaláltuk egymáshoz az utat. Mindennek már 5,5 éve és már azóta együtt élünk és tervezzük az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!