Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fog iányozni, mit csináljak? Váloper 10 év együtt lét a ház amit most ujjitottunk, a kutya aki 8 éves cicák 5 en, panelbe kell mennem, mit gondoltok, mindez 1 honap alatt.
Jó napot!
13 éve vagyok de sajnos tudom mit élsz át.
A lánnyal két évig tartott a kapcsolatunk.
Most másfél év után megkérdeztem tőle h miért szakítottunk.
Azt hazudta hogy van másik barátja. Láttam a szemében hogy nem mond igazat ezért én még fogom faggatni hogy mi a baja velem.
Bocsi sok a rizsa.
Az a lényeg hogy nehéz ezen túlenni de fel a fejjel és sok sikert! Remélem megint összejön azzal az emberrel.
Viszlát!
Ui: Rajtam a zene segített és az hogy megbeszéltem vele a dolgot!
13/F
Hát most ugy állunk, hogy tegnap délután kiment horgászni, és ahogy kiért felhivott, mintha misem történt volna ( nem is értem ) azota sokszor hiv, nem értem az egészet most mi van ? Holnap reggel jön, fogalmam nincs mi lesz, mintha mi sem történt volna .
De azért engem jol megsértett nem megy ez olyan könnyen, hogy neki legyen ebbe igaza!!
Hogy látjátok, mit tegyek ? Tegyek ugy mintha nem lewtt volna semmi ?
Én az ön helyében megkérdezném hogy ezt most miért csinálta és mire volt jó? Aztán ha rosszabbik esetben el válik akkor keress valaki mást hogy elfelejtsd,az állatokat meg tartsd meg vagy ha marad akkor éljétek tovább az életeteket mint én
Én azóta kerestem mást és azóta megint a fellegekben érzem magam!
Én csak ezt tudom tanácsolni.
Ui:Sok sikert az élethez!
UI2:Én karatézom és mondjad neki ha megbánt téged akkor megverem!:D
Aranyos vagy , majd szolok, jelenleg csend van, probálunk együtt meradni, meglátjuk mi lesz, nem tudom meddig tart.
De irok ha kell egy karatés !:D
Szavadon fogléak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!