Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap alatt valóban kiderül, hogy két ember tud-e
együtt élni?
Figyelt kérdés
Összeköltöztünk egy közös albérletbe 2 év után a párommal, semmi baj nem volt addig, amíg én nem veszítettem el a munkámat (1 hónapja). Akkor kezdődtek a veszekedések és most karácsony előtt pedig elhagyott, mondván "egyedül akarok élni, mert nem működik ez az együttlakás".
Szerintetek ez valóban indok?!
Nincs senkije, ezt biztosan tudom!
Sosem élt még külön a szüleitől, most először velem (29 éves)!
2009. dec. 26. 17:11
1/7 anonim válasza:
Miért ne derülhetne ki? Sőt minél előbb jó ha kiderül, legalább nem rabolják egymás idejét.
2009. dec. 26. 17:16
2/7 A kérdező kommentje:
Persze, ezt én is így vallom, de szerintem, ha két ember meghoz egy "felelősségteljes döntést", akkor az első problémánál nem az a megoldás, hogy szakítanak!
2009. dec. 26. 17:34
3/7 anonim válasza:
Tehát kiderült, hogy az első problémáktól megfutamodik, és még sincs kedve együtt élni, pedig már igencsak benne van a korban és nem így kellene viselkednie. Ezen mit lehet megoldani? Ő ilyen. Kár, hogy két évet rápazaroltál, legalább most kereshetsz valami normálisat, ha összeszeded magad.
2009. dec. 26. 18:25
4/7 anonim válasza:
pontosan, ahogy a második mondta. első betűtől az utolsóig ugyanezt írtam volna
2009. dec. 26. 20:55
5/7 anonim válasza:
Bocsáss meg, de jobb h megszabadultál tőle.
Egyrészt amit írtál h az első problémánál megfutamodik a másik meg ha egy férfi 28 évig a mamával él annak az embernek sok felelősségérzete nincs(persze ha mondjuk nem azért lakott otthon h ápolja beteg szüleit) de gondolom itt nem erről volt szó.
Megijedt ,megfutamodot.
Ez egy kisfiú.
Most ott lakik még v már visszament a mamához?
2009. dec. 26. 23:58
6/7 anonim válasza:
Na látod, pont erre jó az együtt lakás, hogy kiderüljön, ő olyan, aki már az első problémánál megfutamodik. Az egyik ismerősöm férje pont ilyen. Ők kb. 5 hónap után házasodtak össze, úgy, hogy nem laktak előtte együtt, és most kb. másfél év után válnak. Mert a srác nem gondolta, hogy egy házassággal probléma is jár!:(( Szóval még jó, hogy most kiderült milyen ember a párod. Meg egyébként is, aki engem csak így ott tud hagyni, az biztos nem szeret igazán.
2009. dec. 27. 08:17
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:-)! Igazából azt mondta, hogy ő marad...én mehetek...! Pedig nem én költöztem hozzá, hanem közösen vettünk ki egy lakást...! Azt mondta, hogy nem megy haza az anyucikájához:-), hanem majd ő megmutatja, hogy tud egyedül is élni. De én meg tudom, hogy nem fog menni neki, mivel nem lesz elég a pénze, dehát ez meg az ő gondja...! Az az igazság, hogy már nem is bánt, mert valóban "nem alkalmas" ő az együttélésre. Pedig nagyon szeretem, de jelen pillanatban nem tudom megfogalmazni, hogy mit is szeretek benne. Én 24 évesen sokkal érettebben gondolkozom, mint ő, majd 30 évesen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!