Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fog iányozni, mit csináljak? Váloper 10 év együtt lét a ház amit most ujjitottunk, a kutya aki 8 éves cicák 5 en, panelbe kell mennem, mit gondoltok, mindez 1 honap alatt.
Hát köszönöm remélem menni fog még nagyon az elején járunk
a költözésbe 1 hete mondta h elköltözi
A történet hosszu, röviden, 10 éve jöttünk össze 2 gyerek nekem, 2 neki, én a két gyerekkel költöztem vele össze uj családi házba 10 éve, mindent magunk csináltunk, felujitás, kertben folia, imádjuk az állatokat, szerelem, majd szeretet, megbecsülés , majd most egyik naprol a másikra azt mondja lelép, kérdem miért, azt mondja, nem az én két gyerekemre akar keresni, szerintem ez kifogás, ha megnézzük, én többet hozok haza, le is irom lássátok
Keresetem 110 ezer ft, családi potlék 50 ezer mert mindkettö sajna ekzémás elég rossz tünetekkel, söt kapok gyerek tartást 30 ezret. Ö 120 at kap. Na ennyi nagyvonalakban
Én még mindig kibékülnék, de 1 hete szot sem váltunk.
Talán még nincs veszve minden. Szerintem ez a gyerekekre költött pénz csak kifogás, vagy ürügy. Lehet, hogy megismerkedett valakivel, fellángolás, költözés, aztán meg majd elmúlik, és vissza akar jönni. Persze aki a gyerekeket ide-oda rángatja, nem lehet valami rendes családapa.
Viszont nézz szét " MAGADNÁL is. Gondold át, mi az amire esetleg ráúnhatott. Próbáld meg az ő szemével látni a kapcsolatotokat. Pl. nem lehet, hogy túlságosan koncentráltál a házfelújítás, cicák, kutyák stb körülményekre, és kevesebbet a kapcsolatotokra? Vagy nem lehet, hogy másképpen bántál a saját gyerekeiddel, mint a nem sajátjaiddal? Nem lehet, hogy az övéi panaszkodtak rád? Őszintén, úgy értem magadhoz őszintén godnold át a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!