Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után (ha nem ti akartatok válni), mennyi idő kellett mire beletörődtetek hogy az exetek elhagyott más nőért?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem kellene velük foglalkoznom, de fáj látnom, hallanom hogy ő ilyen könnyen továbblépett és állítólag boldog. Nem az fáj hogy boldog, hanem nem tudok továbblépni. Nem tudom feldolgozni, hogy én miért nem értem annyit, mint az új párja. Neki olyan dolgokat is megtesz, amit eddig nem szeretett, nekem nem tette meg. Ráadásul az is rosszul érint, hogy tudom (visszahallottam) hogy az új párja örül, hogy ő nyerte meg ezt a játszmát. Megszerezte a férjemet és már őt is oltár elé vezette.2017. szept. 21. 14:33
11/14 anonim válasza:
Fáj nem fáj ez van.Szerintem le kellene szallnod róluk.sajat magaddal foglalkozz
12/14 anonim válasza:
A volt feleségem ,is így kezdte ahogyan te.Csak neki 6 évig tartott az ámokfutás...Meg a gyerek is rájött idővel,hogy nem normalis amit csinál.
13/14 anonim válasza:
Milyen ámokfutást véltél olvasni itt? 🤔 Nem látok egyetlen sort sem arról, hogy a kérdező zaklatná az exet. A te exed lehet zaklatott, de ez nem jelenti azt, hogy a kérdező is ugyanezt tette.
14/14 anonim válasza:
Én nem mondtam,hogy zaklatta de így kezdte.Remeljuk ,hogy O más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!