Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka válás után, hogy az anyuka azóta egyedül van, az apukának meg már az új párja terhes tőle?
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 20:10
11/19 anonim válasza:
Ügyes pasi, ezt a dumát adja be a nőnek, milyen gonosz az exnej.Közben a pasi már ezt a nőt is csalja😅
12/19 anonim válasza:
Utolsó tálald eg a boldogságot , rosszindulat sugárzik az írásokból 🤣🤣🤣🤣
13/19 anonim válasza:
Nem rosszindulat, fájdalom. Figyelmesebben olvasd el,kérlek, az előző, aki írt, a volt férjem nője.
Kérdem én, ki a rosszindulatú?
14/19 anonim válasza:
Na nem vágom 🤣🤣🤣ki kinek a nője ????
15/19 anonim válasza:
mar nem csak terhes hanem meg is szült. viszont az apuka itt is csalja az új feleséget. az új -féleség pedig dicsekszik h milyen jól ment férjhez az apuka előző házasságából született gyerekeit ki nem állhatja. az apuka az exet csalja az új feleséget. nemsokára arcára fagy a mosoly😀
18/19 anonim válasza:
Meg mindig nem ertem 🤔🤔De szerintem kényszeresen képzelodsz 😬😬😬Mielőbb találj magadnak valakit 🤣🤣egy jo kufirc lehet , h jot tenne az irigy lelkednek 😂😂😂😂
19/19 anonim válasza:
elképzelhető,van nő aki pasit megfogja terheséggel és a gyerekkel.sokan vannak házasok és szerető terhes.később válnak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!