Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ritka válás után, hogy az anyuka azóta egyedül van, az apukának meg már az új párja terhes tőle?
Nem annyira. A legtöbb pasinak már a házasság alatt van szeretője. Az meg gyorsan teherbe esik, hogy jól megfogja.
Az se ritka, hogy az ilyen kapcsolat addig se tart, hogy kibírják egymás mellett, amíg lejár a GYES.
1.remélem, úgy lesz, ahogy írtad.
A volt férjem megcsalt, az új csaj 3 hónap után teherbe esett.A napokban született meg a gyerekük.
Kérdező, a férfiak hamarabb túllépnek.Gyerek mellett egy anya nem is tud úgy ismerkedni, meg nekem pl.idő kellett feldolgozni ezt az egészet.Talán most már kész lennék egy új kapcsolatra.
Kérdező te ki vagy ebben a történetben? a volt feleség vagy a terhes szerető?
Ja egyébként az sen ritka, hogy a férfi visszajár a volt feleségéhez :) Nálunk ez van
Hármas, nem minden a külcsín, mondta már neked ezt valaki?
37/N
... mielőtt elkezdenéd mondani, hogy én tuti lerobbant mama vagyok, jómagam egy hónap alatt találtam mást, aki minőségi csere a mai napig. Hál isten van emberi értékrendje és esze.
Ha az apuka jó gazdag, akkor nem ritka, amúgy igen, mert senki nem olyan hülye, hogy a semmiert pesztrálja más kölykeit.
24/L
Utolsó, hogy áll a barátnőd a pasival? Amelyik férfi iéyen gyorsan gyereket akar, az nem szerelmes, hanem magához láncolja a nőt. Általában a nárcisztikus személyiségzavaros és pszichopata férfiakra jellemző.
Egy férfi azért lép ki a kötöttségből, mert élni akar. Nem beleugrani egy újabb kötöttségbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!