Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves vagyok egy éve vagyok nős. Már elmult a szerelem és nem jó vele az ágyban. Néha még egyedül is jobb a szex. De elvállni nem nagyon akarok. Meg most terhes is. Mit tegyek?
Egy éve vagy házas. Ház! A házasság szimbóluma a ház, amit közösen építetek fel, és ez a szimbolikus ház ki van téve minden szemét dolognak, földrengés, tudja a f*aszom. Folyton rombolja valami, pl. az idő. Elmenekülhetsz ebből a házból, de mikor nekiálltál nem azért tetted hogy ne legyél lelki hajléktalan???
Mit tegyél? Jól mondják itt. Kommunikálni kölllll.
Tanácsadóhoz menni. Új élmények kellenek. A terhesség ilyen lesz. Bár azt mondják gyerek miatt nem érdemes együtt maradni, de vannak kivételek. Jelen esetben ha megszületik, talán az első, második, ezt nem tudhatjuk házasság előtt volt-e már gyereked, szóval megszületik és minden meg fog változni, mert férj státuszból apává váltál. Átalakult a ház!
Mivel a változtatás szándékát érzékelni rajtad, kapaszkodj ebbe bele, nagyon fontos. Ne légy nyámnyila. Légy családfő.
A szexet is fel kell dobni, de ezt mindenki tudja hogy fel kell dobni, te is tudod, csak talán még nem mertél változtatni, vagy nem mertetek.
nem értelek! Elvetted feleségül, nyílván azért mert szeretted, akkor az hogy múlhat el ilyen rövid idő alatt??? Ha meg nem vagy belé szerelmes miért kell a baba??? Hogy ha majd találkozol egy másik nővel akibe beleszeretsz, elhagyd a feleséged meg a babát is??? Ha most nem jó vele az ágyban, gyanítom eddig sem volt az. Akkor megint itt a kérdés, hogy minek vetted el? Hogy ha majd látsz egy kívánatos nőt, és kölcsönös a vonzalom, akkor megcsald???
Nem tudom miért divat manapság felelőtlenül és meggondolatlanul házasodni illetve gyereket vállalni. Ha előbb gondolkodtál volna, most sok kellemetlenségtől megkímélnéd magad!
Egyébként én is azt tanácsolom, hogy menjetek el párterápiára vagy családsegítőhöz, de a legfontosabb, hogy beszélgessetek sokat!
Utolsó
Kőszönöm. Végre valaki normálisan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!