Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem tudok elszakadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elszakadni tőle? Miért nem tudom lezárni a múltat? Neki már új családja van

Figyelt kérdés
És mégsem vagyok képes,ráadásul csúnya válás volt és azóta is sokszor bánt,megaláz. Mégis megrekedtem,nem tudok továbblépni.Keresem mit kellett volna másképp csinálni,és akkor még együtt lennénk.Tudom h ez nem segít,de 1szerűen nem tudom elengedni.Mit csináljak ha ezt sohasem fogom kiheverni?
2017. aug. 26. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne együttlevéshez keress múltadban dolgokat amiket máshogy kellett volna csinálni, hanem legjobb lehetőséghez.

Tudatosítsd, ennek már vége. S hogy jön majd jobb tapasztalás!

2017. aug. 26. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod lezárni, mert nem is akarod.Aki le akarja zárni, az nem a múlton rágódik folyton és nem keresi a miért is lehetnénk még együtt okait.
2017. aug. 26. 11:46
 3/6 A kérdező kommentje:
De lesz szeretném, csak nem megy. És így igen rossz. NEm tudok elszakadni. Mindig előjön valami,amikor azt hiszem kicsit is elkezdődött az elszakadás folyamata. Nagyon rosszul érzem magam
2017. aug. 26. 11:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel re is valakit?

Közös gyereketek van?

2017. aug. 26. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Próbáltam, de nem tudom elengedni magam. Nem vagyok képes érzelmekre mások iránt, pedig nem most váltunk el és már őt sem szeretem. Lehet,nagy baj van velem.

Igen, van közös gyerek.

2017. aug. 26. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj terápiára, beszéld ki, kérj segítséget! Egyedül csak forogni fogsz körbe-körbe.
2017. szept. 17. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!