Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Manapság miért válnak el ennyien?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért válnak el ennyien?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nagyon foglalkoztat mostanabn, hogy ez miert leget. A családom baráti körében a válság ideje alatt szinte mindenki elvált. Az osztálytársaim szüleinek több mint a fele nem él egyutt. Szerintetek ez miert van?
2017. aug. 24. 23:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mind hasznos volt és teljesen egyetértek, így világosabb a helyzet. Ez az 1-2 év utáni összeházasodás nekem sem szimpatikus, teljesen értelmetlen. Csak én az elvált szülők gyerekeit is sajnálom, mert tapasztalatom alapján, majdnem mindegyiket megviseli és nagyon kihat az életükre, személyiségükre, konkrétan tönkreteszi őket és ennek nem így kéne lennie. Persze, az se megoldás, hogy boldogtalanul, de együtt maradnak.
2017. aug. 25. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Azért én itt vitatkoznék az 1-2 év után házasodás kritikájával. Én a férjemmel olyan 2 hét ismeretség után költöztem össze, nem sokkal a második évfordulónk után kérte meg a kezem, és egy évre rá (3 éve ismertem) kötöttük össze az életünket. Köszönjük szépen, boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Az együtt töltött évek száma nem FELTÉTLENÜL jelenti azt, hogy akkor tuti nem ismerted ki eléggé és nem is szereted igazán csak impulzív döntést hoztál. Ha valakivel összeillesz, akkor nem kell 4-5-6 évet várnod, hogy kiderüljön, tényleg egymáshoz valók vagytok. Én személy szerint úgy látom, hogy akik nem illenek össze és nem kellene összeházasodniuk, azok húzzák-nyúzzák mint a rétestésztát a dolgot 8-10 évig együttjárással/éléssel, mert mélyen belül maguk is érzik, hogy nem ez lenne a következő lépés, de ennyi év után már nem akarják megszakítani a másikkal a dolgot, és ezért inkább bepróbálkoznak a házassággal mert "ideje van", meg mert "ezt kell tenni", de nem azét mert valóban ezt érzik helyesnek és nem azért mert erre vágynak, hanem ettől remélik a változást és a csodát a kapcsolatban, hogy majd ettől rendbe jönnek a problémák. Nem egy és nem kettő ilyen párt ismerek, és egyik esetében sem értek egyet a házassággal.
2017. aug. 25. 20:54
 13/13 anonim ***** válasza:

#12: persze, világos. Bármiről is legyen szó, vannak pozitív vagy negatív kivételek. Minden mondat végére oda lehetne írni, hogy "általában", "leggyakrabban" vagy "tisztelet a kivételnek".

Érett felnőttek között valóban nincs szükség sok évre ahhoz, hogy kiderüljön, működik-e a dolog. De az érett felnőtt nagyon ritka, a nagyra nőtt gyerek viszont rengeteg. Na, ők vannak bajban.

2017. aug. 28. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!