Manapság tényleg ennyien járnak iskola után kocsmázni?
Figyelt kérdés
2004-ben lettem középiskolás, akkor az eszembe sem jutott, hogy iskola után elmenjek kocsmázni. Az pláne nem, hogy bulizni járjak, vagy ehhez hasonló dolgokat tegyek.
Most meg csak azt látom, hogy a középsulis ismerőseim csak ezt csinálják. 8 éve voltam kilencedikes, ilyen kis idő alatt ennyit változott volna a világ?
2012. szept. 2. 18:51
1/4 anonim válasza:
Én 9 éve voltam, és akkor is ez ment. Igaz nem 9.-esen de 11.-ben már pár ember iszonytatóan menőnek érezte, hogy reggeli sörrel indít meg suli után oda mennek először...
perig nem egy lump iskola volt...
2/4 anonim válasza:
Igen ennyit változott. Szerintem az még rendben van, hogy valaki elmegy pénteken/szombaton, de az, hogy valaki ott tölti a szabadidejét/délutánjait elég szomorú. Szerencsére ahová én járok, ott az első változat a jellemző.
3/4 anonim válasza:
2 éve ballagtam. Olykor mi is elmentünk suli után kocsmázni (most meg aztán pláne). Nem az ivás miatt, egyszerűen az volt a legnormálisabb hely a környéken, ahol kicsit bandázhattunk. :) Volt turmix, cappucino, forró csoki, mi nem az alkohol állományt fogyasztottuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Emlékszem, anno mi is keménynek akartunk tűnni, de minket kb. kizavartak a kocsmából...
2012. szept. 2. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!