Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után, ti hogy fogadtátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után, ti hogy fogadtátok amikor az exeteknek másik nőtől született gyereke?

Figyelt kérdés
Már aki volt ilyen helyzetben. Nem érdekelt, rosszult érintett, beletörődtél ( mást úgysem lehet) ? Kicsit rosszul érint, pedig tudom hogy már nincs közünk egymáshoz, de a közös gyerek miatt valamilyen szinten tudunk egymás dolgairól.
2017. aug. 8. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%

A közösségi portálon nyomja a fotókat a volt férjem magukról, reklámként, hogy milyen boldogok.Nekem színháznak tűnik.Nyilván az elején lángoltak, de azt tudom barátoktól, hogy már vannak problémák köztük.

Megértem, hogy fáj.Hidd el,az idő segít.

2017. aug. 11. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha összeházasodtak, akkor elég vals dolog, hogy lesz gyerek. Ezen nem sokat érdemes agyalni. Azt elhiszem, hogy rosszul esik, dehát szülj te is egyet akkor és rendben leszel.
2017. aug. 12. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:

"Neki köszönhetem, hogy szétment a családunk."

a férjednek legalább annyira köszönheted, hidd el!

ha egy férfi boldog otthon, nem lehet elvenni csak úgy az eszét, hogy el is váljon.

és nyilván neked is van sarad abban, hogy ez így alakult.

a teljes felelősséget nem ér áttolni a másik nőre.

elsősorban a ti kapcsolatotokban nem működött már jól valami, azért vehette észre a férjed az új nőt és szeretett bele.

2018. jún. 7. 03:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Le tudtad már magadban rendezni a dolgot?
2018. szept. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!