Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvehetem a telefonbeszélgetéseket?
Az törvényes, ha a gyerek érdekében felveszem az összes telefonbeszélgetést az anyával?
Most fogunk válni, de szerintem nem lesz jó helyen ott a lányom, én szeretném nevelni. Ő nem igazán foglalkozott a gyerekkel, amikor otthon voltam én láttam el. Most elköltöztem, de a gyereket ott kellett hagynom, mert ott jár oviba és a munkahelyemről most nem tudnák eljönni akármikor. Az anyja már mondta, hogy ha elválok, megöli magát, mert így nem tud élni, stb...
Érdekes, hogy azt írjátok, nem. Sokszor elfogadják, hiszen sok esetben nincs is más lehetőség a bizonyításra. Egyik munkatársamnak is gondja volt a volt feleségével. Egyszer elment hozzájuk, zsebében egy bekapcsolt diktafonnal. Utána rögtön vitte a kazettát a rendőrségre. Máshogy nem tudta bizonyítani az igazát.
Persze a kérdés a telefonbeszélgetésre vonatkozik.
Nem tudom hogyan szabad és hogyan nem szabad felvenni beszélgetéseket, csak arról írok amiről hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!