Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felvehetem a telefonbeszélgeté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvehetem a telefonbeszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Az törvényes, ha a gyerek érdekében felveszem az összes telefonbeszélgetést az anyával?

Most fogunk válni, de szerintem nem lesz jó helyen ott a lányom, én szeretném nevelni. Ő nem igazán foglalkozott a gyerekkel, amikor otthon voltam én láttam el. Most elköltöztem, de a gyereket ott kellett hagynom, mert ott jár oviba és a munkahelyemről most nem tudnák eljönni akármikor. Az anyja már mondta, hogy ha elválok, megöli magát, mert így nem tud élni, stb...

2010. máj. 20. 00:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kettővel feletted irtam, hogy elfogadták bizonyitéknak...
2010. máj. 20. 09:48
 22/31 anonim ***** válasza:

Emberek,nehogy azt higgyétek, hogy csak azért, mert jajj, anyuka, az olyan jó a gyereknek, ha vele van. Szüleim elváltak, van egy másfél évvel fiatalabb öcsém. Én apummal maradtam, ő az anyánkkal. Én ma ott tartok, hogy egyetemre megyek, és mindenem megvan, persze ésszerű kereteken belül, míg az öcsémre konkrétan szarnak rá, bukdácsol és egész nap a gépe előtt ül.

Kérdező! Ne hagyjd, hogy zsaroljon, ha tényleg öngyilkos lesz, valószínűleg nem is érdekli a kislány. A beszélgetést pedig én is úgy tudom elfogadják bizonyítéknak. Bár tényleg kérdezz inkább utána.

2010. máj. 20. 11:03
 23/31 anonim ***** válasza:
70%
Hánynom kell tőletek...mi az hogy az anyja mellett a helye??? Fogalmatok sincs semmiről...Eszetekbe sem jut, hogy az apa is szülő? Az anya pedig szarik a gyerekére. Annyira utálom ezeket a nőimádó hozzászólásokat, teljesen lejáratjátok vele a női nemet, egy az egyben. Apára is ugyanúgy szüksége van a gyereknek, mint anyára. Én ismerek olyan apát, aki egyedül nevelte a gyerekét, már felnőtt a gyerek és soha semmi baj nem volt, tökéletesen felnevelte, egészséges felnőtt ember lett belőle. Ha a gyereknek az apa normálisabb nevelést tud adni, mint az anya, akkor igenis nevelje az apa.
2010. máj. 20. 11:23
 24/31 anonim ***** válasza:
34%

Törvény szerint akkor veheted fel,ha elötte közlöd a másik féllel.Ellenkező esetben a bíróság nem fogadhatja el bizonyítékként,a bíró egymaga meghallgathatja,de könnyen visszaüthet azzal,hogy manipuláltad (értsd :direkt hergelted az asszonyt,mielött felvetted volna,mit mond),vagy egyszerűen összevágtad a hanganyagot...szóval az ügyvédje ezzel fog védekezni és te leszel a rossz.

Egyébként a bíróságon nem azt kell bizonyítani,hogy a másik rossz,hanem azt hogy te jobb vagy.tehát ebből a szempontból már buktad is a dolgot.Azt hiszem túl önző és rosszindulatú vagy a gyerekneveléshez.Bocs.

2010. máj. 20. 11:39
 25/31 anonim ***** válasza:
0%

07.38:Elég zavaros és hülyeség,amit írsz.

Természetesen vesztett a nő,mert olyan nincs,hogy nem adja a gyereket...itt semmilyen felvétel nem volt,talán a barátod kissé kiszínezte,hogy nagyobb hősnek tünhessen,hogy milyen okos is ő...

Amit írsz,az teljesen életszerűtlen.Ügyvéd ilyet nem tanácsol.

2010. máj. 20. 11:48
 26/31 anonim ***** válasza:

Fúúú, kedves vagy, köszi hogy te onnan elmeséled nekem, mi történt itt... De tényleg, kedvelem az ilyen segitőkész embereket.

Komolyan azt gondolod, te onnan jobban tudod, mi történt???? Az eszem megáll.

Egyébként egészen addig az anya szava állt az apáéval szemben, ja, biztos tuti vesztes volt az anya, aha... tényleg... de hülye vagyok...

2010. máj. 20. 12:19
 27/31 anonim ***** válasza:
Vedd fel de ha lesz ügyvéded hipotetikusan kérdezd meg hogy lehet-e használni a perben, ha nem gyorsan eltünteted. Amúgy jobban járnál ha a mindent láttó szomszéd néniket kérnéd fel tanuskodni.
2010. máj. 20. 20:46
 28/31 anonim ***** válasza:

Emberek!

Basszus nézzetek már utána a dolgoknak, mielőtt osztjátok az észt!

Mindenki írogat mindenféle sületlenséget,hogy "törvénytelen felvenni a beszélgetést", vagy hogy "a másik engedélye kell hozzá", meg "nem használhatod fel, csak itt-meg itt", "megsérted a személyiségi jogait" és hasonló baromságok.

NEM!

NEM kell hozzá a másik fél engedélye és IGEN, felhasználhatod ellene BÁRMILYEN ügyben (nem csak válásnál), ha olyat mond, amit fel tudsz használni.

Én NEM, nem sérted vele a személyiségi jogait sem (aki ezt írta, annak gőze nincs arról, mit is takar a személyiségi jogok megsértése).

Az egyetlen kikötése a dolognak, hogy te legyél a másik fél.

Az igaz, hogy ha harmadik félként felveszed mások beszélgetését, az törvénytelen.

De ha te vagy az egyik fél minden további nélkül rögzítheted és használhatod a felvételt.

Nyugodtan vedd fel a beszélgetéseiteket, akár mindet és használd is fel ellene a bíróságon, ha tudod.

"De akár te is utánanézhettél volna, ahelyett, hogy olvasod itt a sok hülyeséget, már meg ne haragudj...).

Sok sikert!

L/23

2010. máj. 20. 22:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Talán úgy van, hgy polgári perekben felhasználható, csak büntetőügyekben nem, de ez nem tuti, nem vagyok hozzáértő, csak azt irom, ami a környezetemben megtörtént...

Talán a csepeli kettősgyilkosságnál nem fogja elfogadni a bíróság a magnófelvételt, mert nem szóltak a gyilkosnak (persze nem tudták hogy meg fognak halni), "várj már, ide beszélj mert felvesszük, na ide azt a golyót". Természetesen fel fogják használni, és jól is teszik, mert az igazságot tükrözi.

2010. máj. 21. 00:03
 30/31 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag megengedheted, fogadhatsz babysittert is hogy ő hozza el az oviból, mikor te dolgozol, és vele marad amig haza nem érsz. A lányodnak lelki nyugalomra, van szükség, hogy foglalkozva legyen vele, ahhoz hogy egészséges gondolkodású felnőtt legyen belőlle. A Cél szentesíti az eszközt. Én a 32 éves anyuka vagyok, az első oldalon irtam már. Olyan munkaidőben dolgoztam, hogy állandóan késve értem volna be a lányomért az oviba, ha nem a férjem ment érte. Hozzászokott a lányom hogy fél öt fele el lett hozva az oviból. Mikor a férjem szolgálatban volt, egy héten kétszer-háromszor, akkor bébiszitter ment érte az oviba, és akkor nálunk is aludt. Ne félj segítséget kérni, azért mert ő tud a lányotokért menni oviba, nem kell megalkudnod.
2010. máj. 21. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!