Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Felvehetem a telefonbeszélgeté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvehetem a telefonbeszélgetéseket?

Figyelt kérdés

Az törvényes, ha a gyerek érdekében felveszem az összes telefonbeszélgetést az anyával?

Most fogunk válni, de szerintem nem lesz jó helyen ott a lányom, én szeretném nevelni. Ő nem igazán foglalkozott a gyerekkel, amikor otthon voltam én láttam el. Most elköltöztem, de a gyereket ott kellett hagynom, mert ott jár oviba és a munkahelyemről most nem tudnák eljönni akármikor. Az anyja már mondta, hogy ha elválok, megöli magát, mert így nem tud élni, stb...

2010. máj. 20. 00:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Utcsó kettőnek baromira nincs igaza, látatlanban ezt nem lehet megmondani, h kinél lenne jobb helyen a gyerek!
2010. máj. 20. 01:33
 12/31 anonim ***** válasza:
Bocs, a két utolsó 77 százalékosra gondoltam csak azóta jött még egy komm.
2010. máj. 20. 01:33
 13/31 anonim ***** válasza:
66%

Az lehet, hogy a gyereknek az anya mellett a helye, de nem olyan mellett aki öngyilkossággal fenyegetőzik. A végén még vinné magával a gyereket is a másvilágra...

Láttunk már ilyet.

Kérdező, nyugodtan vedd fel. Elvégre nem lehallgatsz valakit, nem a szomszédot hallgatod le, hanem előrelátó vagy. SEmmi bajod nem lehet belőle. Egyébként pedig nem kell szóba hozni, elég ha a téged képviselő ügyvéd tud róla. GOndolom esetleges bizonyítékként szeretnéd felhasználni, ha arra kerül a sor.

Vedd fel ha akarod, nem lesz ebből semmi komoly baj.

És sok sikert kívánok. De javaslom inkább arra hivatkozz, hogy nem akartad kiszakítani a gyereket a környezetéből (óvoda), mintsem hogy neked így nem lenne kényelmes a munkahelyed szempontjából.

2010. máj. 20. 01:43
 14/31 anonim ***** válasza:
81%
Én is támogatom,hogy vedd fel.Nem mindig a nők a jobb szülők.Pont ma láttam egy nőt,hogy rángatta,meg k..a anyázta a gyerekét,szerencsétlen meg csak sírt,nagyon beidegesedtem.Vannak ilyenek,úgyhogy sok esetben jobb ha a férfi neveli.
2010. máj. 20. 02:14
 15/31 anonim ***** válasza:
75%

01:31 Azért van, hogy a bíróság gyakrabban ítéli a gyereket az anyának, mert buta beidegződésként még mindig ott lebeg "a gyereknek az anyja mellett a helye" közhely.

Az anya eleve előnnyel indul az apával szemben, csak azért mert ő "az anya".

Ez nem jelenti azt, hogy az anyák alkalmasabbak a gyerek nevelésére, mint az apák.

Persze ott van az, hogy az anya hordja a szíve alatt a gyereket, ő ad neki életet, ezért (elvben) szorosabb kapcsolat alakul ki a gyermekével, mint az apának.

Szerintem ez a tény táplálja a már említett rossz beidegződést.

De ha jobban belegondolunk, ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy valaki jó szülő lesz-e, vagy sem, hiszen hány anya hagyja az utcán, kukában a csecsemőjét?

Először a hibás hozzáálláson kéne változtatni, de amíg ez nem történik meg, rengeteg gyereket ítélnek majd továbbra is az alkalmatlan anyáknak, mert ők "az anyák".

L/23

2010. máj. 20. 02:31
 16/31 A kérdező kommentje:

Először is köszi mindenkinek!

Pénz: engem nem zavarna, ha vonnának gyt-t, maradna miből élnem. Nem keresek rosszul.

A gyereket most a nagymama látja el, mert a feleségem "nem bír", állítólag... Azért is láttam el én, amíg ő inkább elszívott 1-2 szál cigit, vagy számítógépezett.

De ahol most van és ahol laktunk (anyóséknál) ott nagyon nagy a feszültség, mindenki kiabál mindenkivel, elég fura egy család. Én meg nagyon jól kijövök a lányommal, imádok Vele lenni!

2010. máj. 20. 02:35
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Ja, és még annyi, hogy nyugodtan felveheted a telefonbeszélgetéseiteket, egyáltalán nem törvényellenes (de csak akkor ha te vagy az egyik beszélő fél!), sőt, fel is használhatod őket.

Szóval sokan már megint csak okoskodnak, hogy törvényellenes, anélkül, hogy bármi fogalmuk lenne a dologról.

Csak azt nem tudom, hogy akkor minek szólnak bele...

L/23 (előző)

2010. máj. 20. 02:40
 18/31 anonim ***** válasza:
75%

Egyik barátunknak a gyerek láthatás miatt volt pere (asszony sose adta a gyereket) és a biróság előtt meg folyékonyan hazudott az asszony. A per tárgyalásai közt egyszer elbeszélgettek, ahol asszony őszinte volt, a férj a beszélgetés felvételét benyújtotta bizonyitékként és nyert azonnal. A beszélgetést az ügyvéd tanácsára kezdeményezte és rögzitette.

Úgyhogy szerintem nem tilos és fel is használhatod. Talán úgy van, hgy polgári perekben felhasználható, csak büntetőügyekben nem, de ez nem tuti, nem vagyok hozzáértő, csak azt irom, ami a környezetemben megtörtént...

2010. máj. 20. 07:38
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek azzal, aki azt vallja, hogy az anya álláspontját nem hallottuk. Én is válok két pici gyerekkel a férjem is kérte a nála való elhelyezésüket. Nem drogozom, nem iszom, nem éjszakázom, a munkaidő beosztásom a gyerekekhez igazítottam, hogy minél többet legyünk együtt. A férjem heti 5 napot, legtöbbször hétvégén reggeltől hajnalig dolgozik vendéglátásban, ha itthon van akkor egész nap fekszik, hogy kipihenje magát. Magyarul nagyon keveset van a gyerekekkel. A lényeg, hogy a hátam mögött mégis folyamatosan azt mondja mindenkinek, hogy ő foglalkozik velük, ő látja el őket és hogy nálam rossz helyen lennének. A véleményhez mindkét fél meghallgatására szükség lenne és nem csak ebben a kérdésben. Ja egyébként a férjem az összes hazugságába belebukott a tárgyaláson ugyanis én nyertem meg a pert. Ez kb. 600.000 Ft perköltségébe került!!! Elnézést, de nem erre voltatok kíváncsiak, csak leírtam, hogy néha egy apa bosszúból sok mindenre képes. Ez nem azt jelenti kedves kérdező, hogy nincs igazad, de szerintem felesleges felvenned a beszélgetést, mert túl sok jelentősége nincs. Nekem két látleletemet nem vettek figyelembe. Az igazság így is úgy is győzni fog. Ha a nejed alkalmatlan az úgy is kiderül.
2010. máj. 20. 08:35
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem, de értelme se lenne. Nem fogadják el bizonyítéknak, bármi van rajra, ráadásul még te szívod meg a személyiségi jogok megsértése miatt.
2010. máj. 20. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!