Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni, de nem akarom elveszíteni a gyerekeimet. Ti mit tennétek? (36/F)
Nem lehet hogy csak fáradt a feleséged?? Sokat van egyedul a gyerekekkel?? Nekem 2 lányom van, van hogy olyan fáradt vagyok hogy minden aprosagon felkapom a vizet és osszeveszunk a férjemmel, de utána van.hogy belatom hogy hibás voltam ez sok időbe telt hogy eljussak oda hogy jobb néha bocsánatot kérni és rendbe hozni a dolgokat mint haraggal aludni. Kérdező szerintem adj meg egy esély a kapcsolatotoknak pl. vegyél neki virágot vagy csak spontán ölelgesd vagy néha rakj rendet te vagy valami ami neked apróság de a feleségednek sokat számít.
Én elvalt szülők gyereke vagyok és nem szeretném a saját gyerekeimet kitenni ennek mert ha úgy családod lesz a "mostani" gyerekeid háttérbe fognak szorulni akaratodon kívül is hidd el és egy életre nyomott hagy.. Én féltékeny típus vagyok és tudom hogy ez erre vezethető vissza.
Bocs, az offért:
8as, hogy viselik a gyerekek hogy ritkán látják, hallják az apjukat? elfogadták?
az új pároddal milyen a viszonyuk?
Ahol gyerek van, ott mindent meg kell próbálni az együtt maradásért (mondom én, aki éppen gyerek elhelyezési per közepén állok...).
Több közös program kettesben a feleségeddel, párterápia, családterápia, mediátor. Csak utána szabad különköltözni és 1 év múlva válni. Én legalább is így próbáltam.
Ne hagyd el a gyerekeidet, és kihúztam így vagy 5 évet, kicsit többet akartam volna, de valami bili kiborult.
Ha semmi terápia nem segít, akkor tekints el a feleséged létezésétől, - a gyerek sokkal fontosabb, meg nekik te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!