Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mit tegyek? PLS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? PLS

Figyelt kérdés
14 éves vagyok......és anyukám nagyon sokat ül gép előtt......és hát...szerintem nagyon elhanyagolja a családot....van még egy öcsém és egy hugom! Nemrég letöltöttem egy msn plust és hát......... abban elmenti a naplózott beszélgetéseket.....és láttam az anyukámét......:'( és megcsalja apát egy férfival nagyon ocsmány dolgok voltak benne ( inkább nem részletezném)......most mit tegyek..........ezt nem mondhatom el senkinek!!! Félek nagyon!!! Segítsetek!!! PLS!!!!
2010. máj. 17. 21:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

09:14: szerintem igenis van egy gyereknek beleszólása a szülei dolgába, már megbocsáss. én nem hagynám anyukámat hemperegni egy másik pasassal, mert így esik szét szép lassan a család. ha az anyja nem veszi észre magától hogy nem jót csinál, akkor igenis szóljon bele a gyerek...

nekem már az is elképzelhetetlen hogy anyukám megcsalja apukám... de sajnos a mai világban ez teljesen elfogadott. nincsenek érzelmek? baj van? ki nem sz@rja le, át kell b@szni a másik fejét gondtalanul... pff...

2010. máj. 18. 09:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Utálni fogtok, de én biztos az apjának szólnék. Nehogymár még a nőt kelljen sajnálni és isteníteni meg falazni neki. Most minek szóljon az anyjának? Hogy odafigyeljen és titokban csinálja tovább? Ennek semmi értelme. Attól, hogy ő azt szeretné, hogy egyben maradjon a család, attól még ugyanúgy csalni fogja a férjét a nő.
2010. máj. 18. 10:40
 13/28 anonim válasza:
Az utolsónak üzenem: Nem utállak a válaszodért viszont nagy baromság lenne ha az apjához menne mert akkor ő maga lenne a legnagyobb bűnbak mindenki szemébe. Anyja megutálná amiért beköpte. A fater meg azért orrolna meg mert megtudta tőle az igazságot ami elég fájdalmas. Sokszor jobb "ha nem tudok róla nem fáj" szindróma.Az anyuval beszéljen de négyszemközt, és a család nagy összetartó kapocs azért sok helyzetben.
2010. máj. 18. 11:30
 14/28 anonim ***** válasza:
Dehogy lenne bűnbak, az apa az anyját utálná, amiért ezt tette, meg amiért ilyen helyzetbe hozta a gyereket. Persze lehet az az eset is, amit te mondasz. Nem lehet itt okosnak lenni. Nekem első dolgom lett volna az apának szólni, magamat ismerve. Sértettséget, haragot éreznék és egy percig nem tudnám ezt megérteni, nemhogy még jópofizva beszéljek vele. Becsülöm, akinek ez megy, mert nekem biztosan nem.
2010. máj. 18. 11:34
 15/28 anonim ***** válasza:
28%

Anyád felnőtt ember. Nem szólhatsz bele a szexuális életébe. Ö se szólhat bele a tiédbe felnőtt korodba.

Ki se beszélheted, hogy kivel szexel. Közöd nincs hozzá, ha nem a te szobádba viszi a pasiját. Nem biztos, hogy apáddal harmonikus a nemi életük, hogy van-e egyáltalán.Hogy merted végigolvasni a gépen, hogy miket írnak egymásnak?Sz.r ember vagy, és más fölött ítélkezel.

2010. máj. 18. 14:25
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálod az anyját, aki megcsalja az apját? Vicc..
2010. máj. 18. 14:49
 17/28 anonim ***** válasza:

09:14-es vagyok. 09:54-nek és mindenkinek, aki bele akar szólni a szülei dolgába.

Ó, én tisztában vagyok azzal, hogy a gyerekek így érzik. Én is így éreztem, amikor az én szüleim váltak. Most, túl a negyvenen, kicsit több élettapasztalattal, talán nem csoda, ha látok olyan dolgokat is, amit tizen- de még huszonévesen sem láttam. Sőt! Ezek nagy részére nem is egyedül jöttem rá, hanem nekem is segítettek. Ettől van, hogy az én válaszom más, és aki nem rendelkezik azokkal a tapasztalatokkal, amikkel én, ezt nem így látja, sőt elfogadni sem tudja.

Ez azonban nem baj. Legalábbis az én szempontomból nem az. Megadtam a legjobb választ, amire képes voltam, és hitem szerint "helyes", az adott helyzetben a leginkább hasznos. Lehet ezen puffogni, de felesleges. Ha vársz 20-30 évet, te is másképp fogod látni a világot. Ez garantált. :)

2010. máj. 18. 14:53
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem az anyját sajnálom, azt mondom, hogy nincs beleszólása.
2010. máj. 18. 15:27
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

14 éves, nem tudja, hogy a szülei szexuális élete milyen, van-e egyáltalán? Kis hülye, azt hiszi, ha valaki anya lett, akkor bevarratja a ...? Piszokul téved. A házastársi hűség olyan dolog,amiért a másik félnek is tenni kell, sőt mi több, ki kell tenni magáért. Ha már szülő, akkor is.

Csak hogy tudd, azért írtam le. Azt pedig tudom, hogy egy gyereknek, aki a korához képest is buta, nagyon nehéz elfogadni, hogy a szülei szexelnek.

2010. máj. 18. 15:36
 20/28 anonim ***** válasza:
Neked nem jut el a tudatodig, hogy nem a szülei szexelnek, hanem anyuka egy idegen pasival? Mégis miért lenne buta??? Azért mert a szívére veszi, hogy az anyja megcsalja az apját? Szerinted ez kinek esne jól? Hihetetlen milyen rosszindulatú vagy. A kérdező egyáltalán nem buta és nem gonosz, mondom, nekem első dolgom lett volna apukámnak szólni, pedig nem 14 éves vagyok. Az meg hogy semmi köze hozzá marhaság, mert az ő családja és a megcsalásból általában válás szokott következni. Ha egymással lenne elfoglalva anyuka és apuka (szépen megfogalmazva), na ahhoz nem lenne köze.
2010. máj. 18. 15:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!