Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásunk esetén jogom van véglegesen megszakítani a kapcsolatot a gyermekkel is?
A feleségem azokban az esetekben, amikor a nemkívánatos közös élet szenvedéseit ecseteli, aláz, parancsol, önértékelésemben aláás.
Ilyenkor annyira utáljuk egymást, hogy egy-egy szó vagy tekintet is elég ahhoz, hogy magamba roskadjak.
Inkább a gyerek miatt se kelljen kapcsolatban maradnunk.
És most szertnéleg "felébreszteni".
AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!! FÉRFI VAGY! ELVILEG TE VAGY AZ ERŐSEBBIK NEM! Vagy nem? :)
Én a helyedben nem szakítanám meg a kapcsolatot a gyerekeimmel, hanem mé a gatyát (butyit) is leperelném a feleségemről. Nem normális, hogy ennyire nem bízol magadba. Komolyan: a feleséged elringyósított. Ideje felébredni Csipkerózsika.
De jogilag megteheted, hogy nem találkoztok.
Szóval, igen, jogod van hozzá, de nem tanácsolom, mert a gyereknek és neked is lelki törést okozhat. /Egyáltalán nem értem, hogy miért ezt a drasztikus megoldást választanád?
1./ Biztos, hogy az anyának ítélnék?
2./ Ha igen, van megoldás a gyerekkel való kapcsolattartásra
anélkül is, hogy a feleségeddel találkoznál. Pl. nagy-
szülő, testvér segítsége stb./
A gyerekedet nem dobhatod el az anyja miatt!
természetesen igen, ha lemondasz a szülői jogaidról.
biztos nem ez a pontos megnevezése, nézd el, nem vagyok jogász.
ezek után örökbefogadhatja egy másik férfi is.
A gyerekekkel normális a nejed? Ha nem akkor kérheted te is hogy nálad helyezzék el a gyerekeket, és akkor a nejed fizeti a gyerektartást. De akkor meg kell keményedned, mert a gyerekeknek nem egy ilyen puding apára van szükségük, akire a neje rárivall és behúzott farokkal elvonul. A fiad milyen példát vesz rólad, hogy ilyen nyámnyila apja van, ez nem FÉRFI minta. Légy Férfi állj a sarkadra. Mit szerettél meg a nejedben ha ilyen hárpia? Mazoista vagy?
Üdv:
Sok sikert!
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!