Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom Belgiumban kapott...

A párom Belgiumban kapott munkát és szeretné, ha 5 hónapos lányunk és én is vele mennénk! Véglegesen költözni nem szeretnénk! Megoldható ilyen pici babával is?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 10:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem megoldható, én nagyon örülnék neki ha elköltözhetnénk innen, ha nem is végleg.

Legalább világot lát a kicsi is és te is.

2011. febr. 11. 10:39
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
miért ne, ha a babát nézzük alapból 2 anyanyelve lesz, v Belgiumban 3 hivatalos nyelv van ha jól tom, nagy előny lesz neki később..
2011. febr. 11. 10:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán. Kint is vannak magyar orvosok (ha emiatt aggódsz), magyar társaságok.

Mi 2-szer 3 hónapot voltunk kinn párommal, bár nekem nem volt túl sok munkám, imádtuk. Egy csepp honvágyam nem volt, jöttek minket látogatni, egy kényelmes, lassított életünk volt. Brüsszelben éltünk, minden hétvégén mentünk kirándulni, gyönyörű szép ország.

Bruge (brüzs) a kedvencem, messze van Brüsszeltől, de így is 3-4 alkalommal voltunk, mint egy kis ékszerdoboz. Itt találsz képeket:

[link]

Én csak javasolni tudom! Menjetek, menjetek!

2011. febr. 11. 10:42
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen,azon aggódtam,h mi lesz a picivel,ha lebetegszik.Hova viszem orvoshoz!Egyébként kell valami papír a picinek?
2011. febr. 11. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
A lényeg, ha kiértek legyen lakás.Pici lányotoknak itthon soha nem fogtok olyan lehetőséget biztosítani mint Belgiumban.
2011. febr. 11. 11:04
 6/17 A kérdező kommentje:
Tényleg gyönyörű a hely!Már most mennék!
2011. febr. 11. 11:04
 7/17 anonim ***** válasza:
60%
Apa unokatesójáék is kimentek németbe 2 évre és a baba ott is 1 év alatti volt, szóval szerintem igen
2011. febr. 11. 11:28
 8/17 anonim ***** válasza:
60%
Jajj, én is úgy visszamennék... Most elkezdtem nosztalgiázni...olyan jó volt... :)
2011. febr. 11. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Menjetek! Sokkal több és jobb lehetőség. OEP-nél kell kérnetek európai betegbiztosítási kártyát.
2011. febr. 11. 11:50
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Persze, ezzel semmi gond. Főleg, hogy még kicsi, gondolom így is úgy is otthon lennél vele, akkor igazából mindegy, hogy hol. Őt nem fogja megzavarni a dolog. Orvos ott is van természetesen, csak utána kell járni, hogy kihez viszed, stb., de a neten simán lehet ilyen ügyekben tájékozódni. Esetleg még a környéken élő magyarokkal is felveheted a kapcsolatot, ők biztos tudnak segíteni.
2011. febr. 11. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!