Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom Belgiumban kapott...

A párom Belgiumban kapott munkát és szeretné, ha 5 hónapos lányunk és én is vele mennénk! Véglegesen költözni nem szeretnénk! Megoldható ilyen pici babával is?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Jut eszembe, egyszer én is voltam Brüsszelben, tényleg nagyon szép hely :) Nem sokat voltam ott, csak két napot, átutazóban, de szívesen maradtam volna akár egy hónapot is, annyira tetszett :) Pedig nem nagy kedvvel mentem, mert csak angolul beszélek a magyaron kívül, de olyan jó, hogy mindenhol tudtam angolul is kommunikálni.

Most nagyon eszembe jutottak az emlékek, szerintem neked is tetszeni fog Brüsszel. Meg a sok finom belga csokiiii :D

2011. febr. 11. 14:09
 12/17 A kérdező kommentje:
És a kértya mennyi idő alatt készül el?A támogatást le kell mondanom?Szüleimnél lakunk,idejön a gyes meg a családipótlék is.Kint úgyse kapok semmit!
2011. febr. 11. 14:53
 13/17 A kérdező kommentje:
Chatty esetleg tudnál nekem olyan netes oldalt,amin utánanézhetek a dolgoknak?Köszi
2011. febr. 11. 15:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Párom édesapja és felesége,meg a nagybátyám is kint élnek!Ők is tudnának segíteni!Köszönöm mindenkitől a bátorítást!Már most mennék,de sajna várnom kell még kb. 1 hónapot,mire párom visszajön!
2011. febr. 11. 15:09
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Melyik városban dolgozik egyébként?

Itt nézelődj:

[link]

2011. febr. 11. 17:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Charleroi közelében dolgozik!(ha jól írtam a nevet)Tourinnes St Lambert v. mi.
2011. febr. 11. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
A kártya azonnal elkészül, arra mindannyiótoknak szüksége lesz. A www.oep.hu oldalról megtudsz mindent.
2011. febr. 13. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!