Apám beleszól az életembe és azt mondja, ne menjek továbbtanulni. Már elegem van belőle és szeretném vele megszakítani a kapcsolatot. Mit tegyek?
Szia!
Ismerős a helyzeted...
Szerintem mond meg neki,hogy nem azért adtál neki esélyt,hogy megmondja hogyan éljél,és inkább örülnie kellett volna hogy szóba állsz vele.És utána ne találkozzatok,vagy észhez kap vagy nem :/
Lehet, az lebeg a szeme előtt, hogy ha továbbtanulsz, akkor jogosult vagy a gyerektartásra, bár nem értem miért érdekelné, ha eddig se fizetett.
Ne keresd, ne érj rá, ha keres, koptasd le.
Vagy mondd meg neki kereken a szemébe, hogy többé nem akarod látni, neked apára lett volna szükséged, nem egy kerékkötőre, aki csak a pénzedre hajt, hogy eltartod.
Nem adott neked semmit, hát ne várjon semmit.
1.Kapcsolat megszakít.
2.Valóra váltani az álmaidat.
Detto ugyan ez a helyzetem XD.
én: 1 birosag panasznap nem kapok gyermektartast(az első szakma megszerzéséig nappali tagozaton ha tanulsz köteles fizetni.)Azóta letiltjak a fizujabol a tartasdíjat és utaljak nekem XD.
2. Menj tovabb tanulni mert kepzettseg nelkül nem tudsz ervenyesülni a mai vilagban.
3. kitartast,arra szükség lessz :D
4. ha keves az összeg amit majd utalnak hivatkozz sok kiadasra a sulival kapcsolatban, meg utazasi költsegekre es akkor meg lehet emeltetni XD (most ezt intezem en is)
Beszelj Neki a gyermekkorodrol pl. arrol, hogy mi es Ki hianyzott, s mennyire egyedul voltal.
Aztan amikor eljon az ideje, akkor megmondod Neki, hogy halas vagy a Teremtodnek, hogy vegre idaig eljutottal es hogy most mar nincs szuksegedre mas tanacsara, mivel Te mar tudod azt, hogy hogyan akarsz elni!
Nem valaszolsz a tel.-ra, kerulod a talalkozast stb. vagy pedig kozlod Vele, hogy ennyit akartal, hogy megismerd azt az embert, Akinek a nevet viseled, de a tanacsaira nincs szukseged.
Hát szerintem ne foglalkozz vele, menj csak tanulj!
Másrészt,meg miért támogatnád, ha dolgozni mész? Ő sem tett érted semmit! Én biztos, hogy egy fillért nem adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!