Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a férjem levegőnek néz mert beadtam a válópert?
Figyelt kérdés
Egy éve készülök elválni a férjemtől,és próbáltam vele közölni,de mivel befolyásolható vagyok és határozatlan mindig zsarolt valamivel,gyerekekkel ,anyagiakkal stb.Most végre léptem mert tarthatatlan az állapot és nem jött el a közös megegyezésre ,ő is ügyvédet fogadott de nem szól hogy beszéljük meg.Fele tulajdonos vagyok és 18 éve házas.A gyerekekben szeretnék megegyezni vele ,a fiú maradjon nála ,a kisebbik nálam.Sajnos a gyerekek szenvednek én nem tudok albérletbe menni két gyerekkel ,és szüleimmhez csak egy gyerekkel tudok menni.Ha kifizetne ,hogy egy lakást vegyek akkor mindkét gyerekkel elmennék .2010. máj. 15. 19:35
1/16 anonim válasza:
Ha neked ez baj, miért akarsz válni?
2/16 anonim válasza:
Gondolom oka van a válásnak, de ettől függetlenül ne legyél meglepődve, hogy semmibe vesz.
3/16 anonim válasza:
Jó hosszú procedúrának nézel elébe. Évekig is válhattok. Ha nem akarsz elmenni a közös lakásból akkor szembe kell nézned mindenféle kellemetlenséggel, feszülséggel. A bíróság majd el fogja osztani a vagyont, de kérdéses hogy valaha megkapod-e a részedet.
Ha új életet akarsz kezdeni akkor csomagolj és vidd a gyerekeidet is.
4/16 anonim válasza:
Hát ez már csak így működik, ha már egyszer válsz tőle, akkor azt csinál, amit akar...
5/16 anonim válasza:
Mégis mért osztoznál a gyerekekken, akkár ki akkar fizetni akkár nem múszáj lesz. Ha nincs megegyezés a bíroság kötelezi az ingatlan elárverezését.
Már bocsi de nem birom az ilyen nőket akik csak 1 gyerekre tartanak igényt.
6/16 A kérdező kommentje:
Igen persze hogy oka van,senki nem válik ok nélkül,de ő erre számíthatott,mert többször mondtam neki és többször el is váltunk szépen szóban ,és másnap kezdődött minden elölről.
2010. máj. 15. 19:50
7/16 anonim válasza:
Te is számíthatsz arra, hogy azt csinál amit akar, és semmit nem tudsz tenni ez ellen. Majd találkoztok a bíróságon. Ennyi.
8/16 anonim válasza:
Nem KELL,hogy találkozzon veled.Elmondja az ügyvédjének,hogy mit szeretne,ő képviseli az érdekeit a bíróság pedig dönt.Egyszer vége van a macska-egér játéknak.Ha arra számítottál,hogy visszakönyörgi magát,akkor tévedtél.Ha nem akarsz teljes szívedből válni,akkor vondd vissza,ha pedig szeretnél,akkor fogadd el,hogy nem kell veled semmit megbeszélnie,majd tudatja veled az ügyvédje,hogy mi az ő álláspontja a bíróság pedig a tények tudatában eldönti mi legyen.A testvéreket nem irigylem,ők nagyot fognak szívni,ha elválasztjátok őket egymástól!
9/16 anonim válasza:
Még mindig jobb, ha levegőnek néz, mintha bántalmazna. Ő igy reagál; valószínű most meg van sértődve. Maj jobb belátásra tér, ha a bíróságon kénytelen lesz megszólalni. Valamilyen szinten- ügyvéd által, vagy személyesen - létrejön a kommunikáció.
10/16 anonim válasza:
legyél következetesebb,határozottabb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!