Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak vagy ne?

Figyelt kérdés
Sjanos férjem elég agressziv lett 1 éve kezdődőtt minden a problémája mindenben én vagyok a hibás 3 kisfiúnk van mindig előttük veszekszik velem akármit csinálok az nem jó már 2 szer sajnos ugy összevesztünk hogy megemelte a kezét hogy megüt,nagyon buta lett,és sajnos nehezen bírom már vele csak a gyerekek miatt türöm el,de már egyszer szóba hoztam a válást de hallani sem akar róla,és mindig azt mondja nincs semmi probléma ő nem lett más.Volt hogy közeledni akartam többször is és vagy fáradt vagy a gyerekekre hivatkozik.1 évben 2szer volt szex,és ez nekem már nehéz és nem csaltam meg.Pedig sajnos elgondolkodtam rajta.Nem vagyok boldog.Akkor örülök ha dolgozik és nem látom,pedig ez baj.
2017. máj. 6. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Ezen még gondolkozol?....
2017. máj. 6. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Így akarsz örökre élni?

A váláshoz nem kell a beleegyezése.

2017. máj. 6. 22:55
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
Hétfőn irány egy válóperes ügyvéd!
2017. máj. 6. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:
2%
szerintem először edz fél évet,figyelj oda a táplálkozásodra,nyerd vissza az alakodat és ha ezek után sincs változás,akkor válj csak.
2017. máj. 6. 23:19
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Add be a válókeresetet, majd ahogy a #4-es mondja, edz, hogy elfelejtsd ezt a pasit, és hogy legyen mi miatt bánkódnia.
2017. máj. 7. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy olyan férfik kegyiért küzdjön aki a gyerekek előtt megalázza? Soha. Válás. Edzés. Önmagad lelki helyre tétele. Új pasi. Ebben a sorrendben.
2017. máj. 7. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!