Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el? Akarom én ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A fő problémánk a férjem kicsit több mint egy éve kikezdett a koleganőjével aki 11 évvel idősebb nála. Ezt meg tudtam és megbocsájtottam,vagyis azt hittem hogy sikerülni fog. 3 gyermekünk van. Férjem 35 én 31 éves vagyok. Bevallotta, hogy szerelmes volt abba a nőbe. Ez annyira szíven ütött, hogy teljesen kikészűltem idegileg. Válni szeretnék. Hisz ki akar egy olyan férfi mellett élni aki a szemembe hazudott, hogy szeret miközben mást szeretett. Csaka azért nincsennek együtt mert a nő csak kalandot akart. Nyilván a férjét nem hagyja el.Tudom mi a helyes döntés, de annyira nehéz hisz én szeretem.. Segítenétek hogyan tudnék túljutni a fájdalmon és végre jó döntést hozni? Ha valaki volt így mit tett? Köszönöm2017. ápr. 28. 11:24
1/7 anonim válasza:
Csak abba gondolj bele hogy milyen érzés lesz ez később. Már minden amit mond, úgy fogod érezni mintha hazudna..emelett te fogsz örlődni éveken át...tönkre fogsz menni. És ha nem akarsz akkor elválsz. A gyerekeknek az sem tenne jót ha idővel a szüleiket veszekedni látnák.
2/7 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van hisz egy éven keresztül hazudott sosem tudnék bízni benne. :( Nehéz nagyon nehéz... Sosem hittem, hogy át fogom ezt élni.
2017. ápr. 28. 11:54
3/7 anonim válasza:
Az érzelmi megcsalás sajnos a lehető legrosszabb fajtája a félrelépéseknek, már ha lehet ilyet mondani. Ha a férjed csak kalandozott volna egyet, ami nagyjából 30 perc tömény s.xről szólt volna, talán megbocsájtható lenne a tette. De így, hogy az érzései már nem az irányodba szólnak..... én ezen nem tudnék túllépni.
Hab a tortán, hogy egy helyen dolgoznak.
4/7 anonim válasza:
Kérdés a férjed mit mond, szeret-e téged..., ha igen, akkor ott van a megbocsátás is. Aztán érd el megint, hogy szerelmes legyen.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy végig azt mondta engem szeret. Aztán csak bevallotta, hogy szerette a másik nőt is. Nem tudom mit higgyek.
2017. ápr. 28. 13:00
6/7 anonim válasza:
Mondani mindent lehet.Teper?Próbálja jóvá tenni?A tettei alapján dönts.
7/7 anonim válasza:
Ha beleszeretett másban, már Beléd nemfog újra. Max eljátssza a kényelemért. HA a nő nem dobta volna ki, már vele lenne végleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!