Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a keresést, ha a feleségemet akarom elcsábíttatni egy lánnyal?
Sokszor érzem rajta, hogy vonzódhat melletem a nőkhöz is, de elfojtja. Engem viszont nemhogy zavarna, hanem izgatna is. Van olyan lány, akit izgatna, ha egy feleséget csábíthatna valamire?
Tudom, hogy perverz dolog és szembemegy a normákkal. Légyszi ne erre a részére reagáljatok. 27/F
Azt hiszem errol Tudnek Veled beszelni mert Nalunk teljesen ez a helyzet!
Mintha En irtam volna ki a kerdesed.
Pont erre vagynek es Engem is nagyon izgat mar csak a gondolata is!
Csakhat egy dominansabb es kezdemenyezo no kene mert ugy erzem a parom is elfolytja , de szerintem erdeklodne mert egyutt is szoktuk nezni a lanyokat, sot van hogy O szol hogy ez vagy az milyen szexi es jo feneke van...
Szerintem nehez ezt osszehozni, nem egyszeru erre partnernot talalni!
Előbb győződj meg róla, hogy valóban vonzódik e a lányokhoz.
És akkor még mindig nincs rá garancia, hogy egy lány el tudná csábítani. Mondjuk te tudod/érzed, hogy hűséges típus e? De mi lenne ha megbeszélnéd ezt vele és ha akar lányt akkor meghagynád neki a lehetőséget a csajozásra?
Pasival nem akarod elcsábbíttatni az asszonykád?
Abban tudok segíteni. :)
34F
Abban nincs semmi izgato!
Kedves utolso.
No erre én is kíváncsi vagyok!
Hasonló cipőben járok én is, a barátnőm vonzódik a lányok felé, volt is már 1-2 próbálkozása is, de vagy eltűntek a neten megismert lányok, vagy nagyon nem olyanok voltak, mint amilyent szeretne, így pici csalódással "feladta" a keresést.
Pont a napokban gondolkoztam, hogy találnék valakit, aki "elcsábítaná" - nagyon szeretné, de csak úgy fog menni a dolog, ha valaki "meghódítja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!