Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem a keresést, ha a feleségemet akarom elcsábíttatni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem rajta, hogy vonzódhat melletem a nőkhöz is, de elfojtja. Engem viszont nemhogy zavarna, hanem izgatna is. Van olyan lány, akit izgatna, ha egy feleséget csábíthatna valamire?
Tudom, hogy perverz dolog és szembemegy a normákkal. Légyszi ne erre a részére reagáljatok. 27/F
2017. jan. 3. 12:20
11/17 anonim válasza:
Nem azt mondom, hogy nem lehet benne ilyen vágy. Csak azt, hogy szerintem nem a te dolgod ráküldeni valakit. Szerintem ez béna.
12/17 anonim válasza:
Miert lenne bena?
Ha nem mer kezdemenyezni vagy olyan korokben mozog ahol epp keves a no es ezaltal az esely is hogy megkornyekezze egy leszbi no akkor ez is egy jo otlet.
13/17 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kerdezo de szerintem ez marhasag!Ha a feleseged valoban szeretne nokkel is lenni akkor gondolom megtalalna a modjat ennek.De a legegyszerubb az lenne ha megbeszelned ezt vele.Lehet volna kedve ilyesmihez de lehet csak elmeleti sikon mukodik.Es ha ket ember nem tudja elmondani egymasnak a szexualis vagyait es megbeszelni akkor az mar regen rossz.
14/17 anonim válasza:
#13 Nem akkora marhaság amit a kérdező leírt. Volt párom hozott össze 2f+1n partit, ahol egymást is kényeztettük a barátommal. A jelenlegi párom viszont homofób, vele nem lehet a fiúk utáni vágyamról beszélni. Ettől még müködik a kapcsolatunk. Kicsit talán izgalmasabb, hogy titkolnom kell a biszexualításomat, de egy párkapcsolat nem csak ezen az egy dolgon múlik.
15/17 anonim válasza:
Pánszexuális nő vagyok (jaj, egy bonyolult fogalom, pontozzatok le), és a nők oldaláról írok. Ha a feleséged tényleg vonzódik a nőkhöz, és feléled benne, lehet, hogy olyan változások következnek be, amik már nem tetszenének neked. Például rájöhet, hogy boldogabb lenne egy nővel, mint veled, és elhagy. Szélsőséges példa, de megeshet, hogy kellő bátorítással felszínre kerül a (szerinted feltételezetten elnyomott bi/leszbikus/akármilyen) vonzalma. Ez is tetszene neked? Szerintem hagyd őt. Ha házasok vagytok, hűséget fogatott neked, illetve szeret annyira, hogy veled akarja leélni az életét, és ne másokat (férfit, nőt, bárkit) akarjon helyetted. Hagyd meg így, és örülj neki! Ne akard, hogy más elcsábítsa, mert lehet, hogy tényleg elmegy vele. Ahhoz mit szólnál? :)
16/17 A kérdező kommentje:
#15: Köszönöm a véleményed. Ismerem annyira, hogy ezt nem akarná. Családot akar, nem lenne meg férfi nélkül. Valamint nyiltan sosem vállalna leszbikus kapcsolatot.
Ettől nem tartok. :)
2017. márc. 9. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!