Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviheti e az apa a gyermeket a tudtom nélkül nyaralni?
ma 14.50 elmondott mindent!
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy lépj végre tovább a válásodon.
Az apja a gyereket ugyanúgy szereti és ugyanúgy vigyáz rá, mint a válás előtt.
Ha a válást megelőzően megbíztál benne (gyereket szültél neki, tehát feltételezem), akkor ne most találd ki, hogy nem bízol apukában.
Abban az időben, amikor nála van láthatáson a gyerek, oda viszi ahova csak akarja.
És akkor mi van ha asztmás??? Szerintem apuka ugyanúgy be tudja adni a gyógyszert, tud rá vigyázni mint te.
Hidd el nélküled is megoldják. Nem kell fogni a kisfiad kezét!! Fogja az apja, ha vele van!
14:05-nek: "exed új nőjén járjon az agyad..."
Te kis okos-tojás! Te nem féltenéd a gyereked? Ezek szerint neked teljesen mindegy, hol van csak ne veled legyen, hogy ki tudd pihenni magad! Milyen aggódó szülő vagy te?
"Én nem a besavanyodott, megkeseredett, nemtörődöm szülők közé tartozom!"
NEM, te azok közé a - eléggé el nem itélhetö - nök közé tartozol, akik minden erövel azon vannak, hogy a gyerek ne érezhesse jól magát az apjával, csak mert te elváltál töle.
Az apának JOGA van a láthatási idöben oda vinni a gyereket, ahová akarja, olyan társaságban, amilyenben jónak látja, ebbe NEKED nincs beleszólásod.
Ha a látogatások után beteg a gyerek, akkor lehet, hogy csak azért, mert fél a balhétól, amit TE csapsz a gyereknek, mert jól merte magát érezni nélküled.
Az, hogy az újabb kapcsolatnak van rendörségi aktája, nem sokat jelent, elvégre az emberek változnak, de az akták maradnak. Ha a volt férjed szerint ez a nö megfelelö társaság neki meg a gyereknek, akkor neked semmi közöd hozzá. (Arról meg nem irsz, hogy mi miatt van az akta - ez lehet pl. olyan apróság is, amit saját magadnál csak "kis botásnak" minösiténél).
Nem tudom, mekkora a gyerek, de jobb lenne, ha TE az ö és nem a saját érdekeidet néznéd.
Azért mert te váltál el tőle,nem azt jelenti,hogy a gyerekétől is elszakíthatod.
Sőt,csak hogy tudd,elég pocsék anya vagy,hogy tönkreteszed a gyerekkorát a fiadnak a hisztériáiddal.
Sőt megkockáztatom a gyerek azért beteg ha hazamegy,mert nem akar hazamenni,nem meri elmesélni az élményeit(vagy ha igen cirkusz van belőle),szóval a stresz betegíti le.Nem az apjával töltött nap.
Gondolkodj,változtass,mielött elveszíted a gyerekedet!Egy 8-10 éves gyerek már nem átverhető,látja az igazságot...még azt is,amit a felnőttek sokszor nem mondanak ki.
Ha haragszol az újnőre,mert ugye ő mosolyogva tud elkölteni a gyerekre annyit egy nap alatt,mint a heti konyhapénzed,akkor gondold át:mond a gyereknek,hogy milyen jó,hogy Erzsike is szeret téged,én is örülök,hogy ilyen jóban vagytok.Meglásd még azt is elmondják ezek után(mert a gyerek elmondja ezt Erzsikének),hogy hova viszik nyaralni...
Szerintem elviheti nyaralni az apa a gyereket. Miért írod azt, hogy előtérbe helyezi az élettársa gyerekét, mikor éppen ezen akadtál ki, hogy a Ti közös gyereketeket akarja éppen nyaralni vinni?
Én is külön élek a férjemtől, de én az egyéves kicsi lányunkat is odaadom neki ottalvósra, mert a gyerekek igazán nem tehetnek arról, hogy mi nem tudunk zöldágra vergődni egymással. Nekik igenis fontos az apjuk, és soha nem sugallom nekik azt, hogy apa ilyen, olyan, amolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!