Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A láthatás megviseli a gyermeket?
A volt férjem 2 éve vitte el utoljára a gyerekeket,azóta nem beszélt velük.Mostanában újra szeretné látni Őket,de mikor telefonon beszélt velük,a kisebbik fiam azóta bekakilt párszor,pedig előtte mondták(8,10évesek)nem akarnak vele beszélni.Volt anyósom hívta őket,de átadta a telefont az apjuknak,így tudott beszélni velük.Értelmesek a gyerekek,látják mennyit gürcölök,hogy legyen enniük,hisz az apa semmit nem fizet.Se email se semmi szülinapra sem.
Mi a helyes????
Ha erőltetem a gyerekeknek hogy beszéljen velük??
Ha kérem az apját hogy RENDSZERESEN keresse a gyerekeket??Mert nem tudom vele megértetni,hogy rendszeresen kell mert így csak összezavarodnak.Kérem aki volt ilyenben írja meg,várom az őszinte véleményeket is.
Nekem csak az számít,mi a jó a gyerekeknek.
Szerintem ha nem akarják az apjukat látni ne erőltesd. Senkinek nem lesz jó.
Én elvált szülők gyermeke vagyok, de 12 éves koromban én mentem be a gyámhivatalba és kértem a láthatás betiltását.
Utáltam már, hogy minden hétvégém azzal telik, hogy apuci pici lányából anyuci pici lánya leszek. Hogy nincs időm a barátaimra és az utazgatások... :S
Elegem lett. Apa új családot alapított, de abba én csak részmunkaidős rokon voltam. Szar érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!