Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem egyértelmű, hogy egy 2 éves gyermeket az anyánál helyezzenek el Németországban?
Miért kell hogy egyértelmű legyen??
A gyermek annál a szülőnél legyen elhelyezve akinél nagyobb biztonságban van,aki tudja biztosítani a jövőjét,és ahol a gyerek jól érzi magát.
Mondom én aki 3 lánytestvérével együtt (A húgom 7 hónapos volt) édesapához kerültek..Jó döntés volt.
Miért egyértelmű, hogy egy (vagy több) bármilyen korú gyermeket az anyjánál helyezzenek el Magyarországon? Akkor is, ha az apa biztos munkahellyel, állandó fizetéssel, stabil családi háttérrel, saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik, míg az anya munkanélküli, albérletből albérletbe vándorol, nincs biztosítva a gyerek számára a jövő.
Figyelem! NEM azt mondtam, hogy te ilyen vagy. Csak azt, hogy nem korrekt eljárás az, hogy az esetek 99%-ában az anya kapja meg a gyermeket, lényegtelen, milyen körülmények között él. Csak nagyon-nagyon súlyos helyzetekben ítélik az apának. Ez nem normális. Németországban legalább nem evidens, hogy az anyáé lesz a gyerek. Ez nem baj, sőt, ez előnyös.
Mert a gyereknek két szülője van. Miért lenne alap, hogy az anyánál marad?
Ez csak a magyar jog, amit én rohadtul igazságtalannak és visszataszítóan régiesnek tartok.
A melegfelvonulás természetes, de a kéthetente hétvége van életben. Hányinger..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!