Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye? Igaza van?
Elváltunk a volt férjemmel..van egy közös fiunk aki augusztusban lesz 3. Birosagi uton állapodtunk meg a gyerektartásban és a kapcsolattartásban. Kapcsolattartás az alábbiak szerint: 3 éves koraig minden szombaton 9-19 oraig csak az en jelenlétemben illetve leviheti a nagyszüleihez és anyukájához. 3-4 eves koraig minden szonbat 9-19oraig de mar elviheti a lakohelyér ami jelenleg 100 kmre van tőlunk. 4 eves koratol minden masodik hetvege szombat es vasárnap.
Most jött haza külfödlrol s 100 kmre költözött tőlünk s megfenyegetett azzal h birosagra megy ha nem engedem le oda a fiunkat már most. S azzal indokolja hogy változtak a körülm3nyei s ezert fog peresledni velem.
kizárolagos felügyeleti jogot kaptam s minnketten lemondtunk a fellebbezési jogunkrol.
miota hazajott( februar) azota ketszer latta a fiunkat max 3-4 ora hosszára.s akkor is ideges ingerült volt vele. Nem tudott mit kezdeni vele.
Van esélye, mivel az apja a gyereketeknek.
Akit mellesleg te választottál.
Más asszony örülne, ha nem maradna egyedüli szülő a gyerek életében....
Ideje lenne felnőnöd, és felfogni, hogy a gyereknek az apjára is szüksége van, már ha azt elcsesztétek, hogy normális családot nem adtok neki.
"ketszer latta a fiunkat max 3-4 ora hosszára.s akkor is ideges ingerült volt vele. Nem tudott mit kezdeni vele."
Akkor mi a tökömnek akarja elvinni....
Legjobb ha úgy teszel ahogyan a bíróság megállapította. Menjen pereskedjen ha neki úgy nem jó.
F34
Én csak egy dolgot nem értek: mi a fészkes fenének szültél egy olyan férfinak, akire nem bíznád rá a gyereteteket???????
Amúgy meg én is ingerült lennèk, ha az exem savanyú és rosszindulatú képét kellene néznem láthatás alatt, amikor én a gyerekkel szeretnèk lenni. Elég beteg dolog így megoldani a láthatást.
Mivel kiskoru ezert van az h 3 eves kor alatt nem lathatja csak a jelenlétemben.
Van a kisfiamnak neveloapja aki mindemben potolja az igazit.
Akkor miért nem a nevelőapának szültél?
Bár gyanítom, hogy neki is fogsz....
Potolja. De van rendes apja is,akinek jogai vannak.
Mehet a biroságra,ha Te nem egyezel bele ,akkor 3éves kova elött nem viheti el.
n25
"Van a kisfiamnak neveloapja aki mindemben potolja az igazit."
Érdekes, a gyerektartást mégsem tőle követeled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!