Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz egyedül felnevelni egy gyereket?
Figyelt kérdés
Babát várok..2 hónapos vagyok.és a barátom nem akarja a babát, mert neki még korai azt szeretné hogy vetessem el.. Én nem szeretném..megakarom tartani a babát ha kell egyedül is felnevelem..
L/22
F/25
2017. márc. 18. 20:43
1/23 anonim válasza:
Egy életért vállalsz felelősséget életed/az ő élete végéig. Szerinted?
2/23 anonim válasza:
1. Miért nem vigyáztatok jobban? 2. Minek erőltetsz egy babát a világra, amikor nincs itt az ideje, ill. a körülmények nem adottak? 3. Miért vagy ennyire sze.mét, hogy a párod akaratára teszel nagy ívben? 30/N
3/23 anonim válasza:
Menni fog. Nem könnyű, de rengeteg példa van rá.
4/23 anonim válasza:
Ha nincs rokoni segítséged, nyomorogni fogtok kb. Ha van segítség, akkor nehéz lesz, de megoldható. Ha nem akarja a gyereket, nem fog élni a láthatással se, gyerektartást bírósági úton érvényesítheted, de hosszú procedúra. Nehéz helyzet :(
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mentek a jelem:/ nagyon elgondolkodtam most ezen az egész dolgon :/
2017. márc. 18. 20:59
6/23 A kérdező kommentje:
Jelek*
2017. márc. 18. 21:00
7/23 anonim válasza:
Gőzöd nincs mire vállalkozol,persze igen,igaz sokan megcsinálták már,de hogy... nem mindegy,hogy viszonylag boldogan,kiegyensúlyozottan éled le az életed,vagy kínlódva,nyögve-nyelve...mindenesetre bárhogy döntesz ezt a fiút ne tartsd meg.Aki 25 éves azt kéri vetesd el a gyereked,az nem szeret,és nem is fog.
8/23 anonim válasza:
Eléggé az.Inkább add örökbe a babát,ha a családod se támogat és nincs valami menõ szakmád és nyelvvizsgád sincs.
9/23 anonim válasza:
Irj kérdező es segítek szivesen :)
10/23 anonim válasza:
Ezt az add örökbe dolgot sosem értem.
Akkor még igen, ha a szülők meghaltak és ha van is gyerek talán jobban nyomon követhetők a rokoni szálak.
De, ha valaki úgy adja örökbe a gyerekét, hogy éli tovább az életét és új családot alapít, akkor mi van, ha felnőve az egyik gyereke a korábban örökbe adott gyerekével házasodik? Tudom kicsi az esély rá (bár az élet tud jó kis helyzeteket produkálni), de aztán lehet nézni, hogy miért szüleik a két testvérnek beteg gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!