Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim elváltak! Tudnátok segítení?
Elváltak a szüleim és elég rosszul érzem magam anyámmal nem beszélek mert nem foglalkozott velem :/
Mostohaanyám se mindig nem is lényeges apám jó fej csak hát mivel összejött egy nővel így végülis kevesebb ideje van rám dolgozik dokat hétvégén általában náluk vagyunk és én egyke gyerek vagyok most van egy mostohatesóm rendes gyerek meg minden de most mit kezdjek mit tennétek ezért kérnék segítséged mit tegyek nagyon sokszor szomorú vagyok mert régen másabb volt mint most nehéz feldolgozni ezt az új családi állapotot nagyon fura ,hogy apám mással van és néha olyan mintha nem bír engem a mostohaanyám.
Az a kérdésem , hogy tudnám elefelejteni ezt az egészet ?
És valahogy mindig érdekel ,hogy apám mit csinál de valahogy azt mondja valami ,hogy saját utamon kéne ,hogy járjak és egyszerűen magammal foglalkozni és egyszerűen nem figyelembevenni az egészet 17/F
Anyad nem foglqlkozott veled -ezt mibol gondolod? Lehet túlreagalod de nem tudom.
Szerintem a legjobb ha mindenkivel akivel erdemes joba vagy. Ez sokkal jobb kedvet adna neked. Szerintem itt rontod el.
Probald helyrehozni es ne aggodj semmiert! Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!