Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezen dolgozom fel. Más is volt így?
Próbálok rövid lenni.
7 év házasság,3 gyerek. Nőként minden a Te feladatod. Gyerekek,mellette munka,anyagi gondok,plusz rengetek megoldásra váró plobléma,ami csak a feleség intéz,mert a férj alkalmatlan is rá,meg vmiért természetesnek veszi. Évek alatt a kapcsolat egyre rosszabb. A kommunikáció jól működik,csak a férj nem képes belátni a hibájit és nem is változtat rajta. Az ember eljut egy pontra,hogy nem bírja tovább. Megkéri a férjet,hogy egy időre költözzön el. Kitisztuljanak a dolgok. A férj szeret,imád,de elmegy. Aki viszont gyorsan talál is magának mást. Ez nekem nagyon fáj. Nem végleg kértem,hogy menjen el csak,hogy tisztázódjanak dolgaink. Úgy érzem jobb nélküle. Sokkal nyugodtabb vagyok én is azóta,de a megszokás a testi kontakrus hiányzik.
Ilyen könnyen túl jutott rajtam és jobb neki is nélkülem?
Nehéz feldolgozzam,hogy mással is lehet,pedig szerelem már nincs részemről,a szeretet is minimális.
Hogyan tegyem túl rajta magam?
Más is volt hasonló jelyzetben?
atyaég...egy "alkalmatlan" valószínű töketlen, mindent elváró férfi, hogy talált magának pillanatok alatt mást?
hihetetlen számomra.
Nem tudom milyen idősek vagytok, én 26, de az biztos ha valaha is lesz szerető feleségem, netán gyerekek, én mindent amit csak tudok szeretnék megtenni a saját családomért.
Kismiska az én esetem, de 2.5 év kapcsolatom ment azért tönkre, mert bár sok mindent megcsináltam, de pont a szeretetet nem mutattam ki a volt barátnőm iránt.
Sohasem gondoltam volna hogy elveszíthetem.
Szóval én most tanultam meg, h mindent meg dogok tenni a jövőbeli kapcsolatomban. (nem összetévesztendő ez azzal, hogy papucs leszek!)
Pláne gyerekek, meg minden...azért a kedves férjed is ha veled nem is foglalkozik, legalább a gyerekek miatt várhatott még volna az újrakezdéssel...
Totálisan egymásnak ellentmondó dolgokat írtál.
- szeret, imád - gyorsan talál magának mást :))
- kapcsolat egyre rosszabb - kommunikáció jól működik. :))
A férjed belekényelmesedett abba, hogy mindent elvégeztél helyette.
Nem mondom, hogy könnyű ez a része, mármint érzelmileg leválni, de később jobb lesz neked. Jobban jársz hosszútávon, mint a "negyedik gyerekeddel" lennél tovább - ez a férjed.
Nem véletlenül talált új nőt, nem szeretett már inkább kényelmi okok miatt volt veled, - sok ilyen van.
Próbálj megerősödni, lazítani, és adj időt magadnak, hogy tovább tudj lendülni ezen a szakaszon.
2#es lehet,hogy ellentmondásos,de a tények ezek. A kommunikáció mindig is jó volt köztünk,az már más dolog,hogy többségében nem értettünk egyet.
Köszönöm. Igyekszen nagyon. Pedig én már nem szeretem őt,mégis nagyon fáj a dolog.
Ha gyorsan talal mast,nem szeretett.
Tulsagosan kinyaltad a feneket (uezt a hibat kovettem el en is)
Eros no vagy,eros ffi kell melled.Elso lepest meg is tetted e fele,szerintem ossze fogod kapni magad hamar,HA elore tekintesz.
Azt a bekat meg h neki lett mas,hat le kell nyelni.
Engem megcsalt,elkuldtem gondolkodni,odakoltozott a lanyhoz akivel megcsalt...en sem igy terveztem,de akkor ennyit is ert.Ok azota hazasok,gyerek,en kibojtoltem a megfelelo pasit,2evvel kesobb jott.Az alatt a 2ev alatt nem volt egyszeru latva h ok konstans boldogok,en meg menedzselem az eletem romjait 2gyerekkel es azt gondoltam h nem fair.De remek idoszak volt rendbejonni magammal,felfedezni a gyerekek elotti szingli enem ujra,randizni,stb.Szerintem hasznos idoszak volt es szepen kikiristalyosodott h ki valo mellem es milyen ember nem,miben hibaztam en es mi az amit barhogy is igyekezett ram tolni,nem volt igaza.
Es jott sokkal jobb partner az eletembe.
Gyerekekre figyelj es ne sarozd az apjukat,igyekezzetek egy normalis valast es normalis kapcsolattartast osszehozni,az eletetek meg majd alakul.
1#es. Napi szinten tarjuk a kapcsolatot. Olykor többször is felhív vmiért. Én 34 vagyok, ő 39 éves. Nehéz nagyon.
A te esetethez annyit fűznék hozzá,hogy egy nő számára a legfontosabb,hogy érezze a szerelmet,törődést. Ha érzelmileg biztonságban érzi magát,akkor minden renben van.
Nagyon kíváncsi vagyok arra a beszélgetésre amikor megkérted arra, hogy költözzön el.....hogyan vette ezt tudomásul milyen hangnemben zajlott és pontosan miben is maradtatok. Mert ha azt mondtad, hogy szükséged van pár napra hogy összeszedjed magad és a gondolataid, akkor nem korrekt amit csinált, de ha nem egyeztetek meg konkrét időtartamban akkor gyakorlatilag kiadtad az útját.
Jó 10 évvel ezelőtt az akkori partnerem egy féltékenységi jelenet után azt mondta hogy nem akar látni egy ideig. Kérdeztem ez mit jelent, mire azt válaszolta, hogy most nem tudja, de tűnjek a szeme elől. 2 hetet vártam, nem kerestem ezen időszak alatt, majd továbbléptem. 1 hónap után felhívott, mondtam valamikor beugrok a dolgaimért, nagyon ingerült lett.
Egy párkapcsolat kölcsönös tiszteleten alapul, a két ember függ egymástól, azért szövetkeznek, hogy együtt létrehozzanak és összetartsanak egy családot, hogy felneveljék a gyerekeket még akkor is ha a vonzalomnak, az intimitásnak már nyoma sincs. A helyzet az, hogy a férjed élt a lehetőséggel, ahelyett hogy javult volna a helyzeted most csinálhatsz mindent egyedül, nem ez volt a szándékod, mondhatni öngólt lőttél.
Mit tanácsolnék? Minél hamarabb üljetek le megbeszélni a dolgokat és próbálj logikusan érvelni és éreztessed vele, hogy szükséged van rá apaként,társként és szeretőként is. Minél többet vagytok külön, annál kevesebb esélyed van hogy valaha is visszakapod. Ha az új kapcsolata zátonyra fut, akkor van talán esélyed visszakapni, egyébként szinte semmi.
Azt írod, hogy amióta külön vagytok nyugodtabb vagy, ami azt jelenti, hogy a társasága nem is feltétlen hiányzik, csak az hogy valaki foglalkozzon Veled. Ez egy szükséglet és nem a férjed személyéhez kötődik, ezt bárkitől megkaphatod.
39F
Az, hogy gyorsan talált valakit, inkább arra utal, hogy egyedül életképtelen, kapcsolatfüggő, nem tud meglenni egy "pótanyuka" nélkül. Mert te valójában az voltál számára, nem egyenrangú társ! És ez azt is jelenti, hogy mindegy, hogy ki, csak legyen valaki mellette, aki pátyolgatja.
Én voltam hasonló helyzetben, az exem nagyon kiborult, amikor kiraktam (pedig előzőleg évekig kapott számtalan esélyt, hogy nagyobb felelősséget vállaljon a kapcsolatért, bizonyítson, hogy tényleg fontos számára ez a kapcsolat). Még amíg tartott a kapcsolatunk, összehaverkodott egy kolléganőjével, aki állítólag neki nem jött be, de az erősen gyanítható volt, hogy ő viszont nagyon is bejön a kolléganőjének. Ahogy különváltunk, rögtön összejöttek. Azóta eltelt pár év, a kapcsolatuk (közös ismerősöktől hallom) botrányosan pocsék, az exem ugyanúgy kihasználja a nőt, mint anno engem és magát állítja be áldozatként, hogy őt senki nem érti meg... az is lehet, hogy azóta már szakítottak, igazából nem követem a kapcsolatuk alakulását.
Mindenesetre több év távlatában én jártam "jobban", mert először inkább felépítettem az önálló életem és csak utána kezdtem új kapcsolatba, alaposan megfontolva, hogy kivel!
Ne haragudjatok, de ezek a "Női válaszok" köszönő viszonyban sincsenek egy férfi gondolkodásával.
Ha egy pasit kiraknak az addigi életéből az nem feltétlen esik össze és fut be az első szoknya alá aki szóba áll vele! Sokkal inkább csak dacból és büszkeségből is megmutatja (az exnek) hogy van keresnivalója a piacon és presztízsből keres egy szebbet és fiatalabbat, amivel megmutatja az Exnek hogy rosszul döntött. Ebből a viselkedésből sok következtetést lehet leszűrni, hogy nem szerette a korábbi partnerét (bár nem ő hagyta el), hogy kellően egoista és a megtépázott büszkeségét akarja helyreállítani, hogy bármikor talál maga mellé fiatalabb partnert, hogy végre kiszabadult a fogságból. Mindegyik lehetséges, de a viselkedése és a kommunikációs sok mindent megmagyaráz.
39F
Az ėn fėrjem mėg håzassåg alatt talålt magånak, közben "szeretett, imådott".Szöveg az volt, tettek semmi.Csak ėn prôbåltam megjavītani ezt a håzassågot.
Nekem sokat segītett egy pszicholôgus.Eljårtam tornåzni, a mozgås oldja a feszültsėget.Sok program a gyerekekkel, baråtnőkkel.
Ne okold magad! Az ilyen fėrfi alkalmatlan a pårkapcsolatra, csak magåt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!