Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasságban elfogadható ez?
Az hagyján, hogy nem maradnék! De eleve hozzá se megyek és egy gyereket se szülök, nem hogy kettőt!
Mondjuk ha belegondolsz, anyagi szempontból meg is érné válni!
Akkor a családit és az adókedvezményt te kapod (nem is értem, hogy most miért nem), plusz kapsz egy elég tisztességes gyerektartást. Több pénzből tudsz gazdálkodni, mint jelenleg. Gyakorlatilag így is egyedül neveled a gyerekeidet: te gyereked, te kiadásod, a kedves férjednek ugye semmi köze hozzájuk...
Viszont plusz egy főre főzöl, mosoly, stb. Mert azt lefogadom, hogy a házimunka nincs ilyen szépen elfelezve!
Keress fel egy ügyvédet, hogy tudd, mire számíthatsz. Aztán hagyd ott a p.ba.
Legalább úgy lenne lehetőséged találni olyan férfit, akivel egy család lesztek, aki igazi társad, és nem csak a lakótársad.
Mi tart mellette?
Keress egy kis albérletet, aztán viszlát. Semmi nem fog változni az életedben, csak az, hogy több pénzt tudsz beosztani, kevesebb lesz a házimunka, és sokkal nyugodtabb leszel.
Komolyan nem értem, miért vagy vele. Gyakorlatilag semmi pozitívum nem derült ki, amiért érdemes maradni.
Ez 10 év és 2 gyerek után derül ki? Most komolyan, utálok a földön fekvőbe belerúgni, de egyszerűen nem értem hogy lehet ilyen helyzetbe kerülni. Azt pláne nem, hogy miért csak 10 év után tűnik fel.
Fogd a gyerekeket, költözzetek el, kérj gyerektartást (ha sokat keres, akkor fogsz kapni rendesen), és a kármentés megtörtént. Nem, nem normális a leírás alapján, de te se vagy kutyafäsza, hogy ezt eddig eltűrted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!