Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek? Teljesen padlóra tett.
Minden rezsit én fizetek, még az ő biztosításait is, a fizetését csak saját magára költi, Amikor azonban olyan kéréssel áll elő, amit nem tudok teljesíteni, mert mostanában nekem sem megy úgy a cég, akkor totál bedurvul, nincs semmi szex, vacsora, stb. Ráadásul mostanában a feleségem rendszeresen kihívja rám a rendőrséget kitalált indokokkal, hogy bántalmazom, meg nem engedem el, stb. (Most már betelt a pohár és én is feljelentettem hatóság megtévesztéséért, mert elkövette azt a hibát, hogy olyan dolgokat is mondott, aminek az ellenkezőjére tanuim is vannak.) De a kamu látleletekkel nem tudok mit kezdeni. Persze ilyenkor neki hisznek, mert ő a nő. De az csak arra jó, hogy eltávolítson egy időre, ami közben elvisz otthonról minden pénzt meg értéket és eltűnik a gyerekekkel, akiknek iskolába kéne járniuk. Aztán két hét múlva visszajön, hogy legyen minden rendben. Én már beadtam a válópert, de kénytelen voltam visszavonni, mert megzsarolt azzal hogy tesz róla, hogy sose láthassam a gyerekeimet, meg olyan dolgokkal, ami ellen tudja, hogy nem tudok mit tenni, hiába is csináltam mindent teljesen becsületesen. Neki csak akkor kellek, amikor pénz van, de hogy most kevesebb jut, nem érti meg. Nekem nagyon fontos lenne a szeretet, de így negyven felett, egy olyan férfi, aki nem jóképű és nem sportos, ráadásul ilyen háttérrel mit tud kezdeni.
Ha valakinek van ötlete, hogy miként lehetne leállítani ezeket a rágalmakat, akkor annak a válasznak örülnék.
Köszönöm szépen a bátorítást.
S hogy miért nem csinálom ki a feleségedem? Mert ez nem az én stílusom. Most akkor dögöljön meg a szomszéd lova is? Ez egy rossz magyar szokás. Attól hogy neki rossz lesz, attól nekem még nem lesz jó. Épp eléggé lelkiismeretfurdalásom van amiatt is, hogy néha elszakad a cérna és kiabálok, meg hasonlók. Ha megkapja amit akar, akkor néha tud kedves is lenni, de sajnos ez elég rövd ideig tart. És azt is tudom, hogy mindenkinek vannak hibái, tehát egyáltalán nem biztos, hogy egy új kapcsolatban nem lennének nézeteltérések. Nekem is van hobbym, amit el kell viselni, no persze nem iszom, sosem csaltam meg, nem járok kocsmába, nem járok el haverokkal, stb., és külsőre sem vagyok az az alkat, amivel könnyű lenne új társat találni. Sajnos a nők nem az ilyen megjelenésű férfiakra vágynak, mint én, és tudom, hogy nagyon nehezen tűrném a magányt. Persze lehet, hogymégiscsak jobb lenne, de ez egy nagyon nehéz döntés.
De mégegyszer köszönöm a bátorításokat és az együttérzést.
A kérdésem eredetileg arra irányult, hogy miként lehetne leállítani ezeket a rágalmakat, de azt látom, hogy mindenki azt tanácsolja, hogy váljak el.
Igazatok van. Tényleg félek lépni, mert nem akarok mégrosszabb helyzetbe kerülni. Félek, hogy esetleg az amíg nincs ló, a szmár is jó alapon én leszek a szamár. Félek, hogy egyedül maradok. És amiket olvasok, az eléggé arra enged következtetni, hogy nem alaptalon a félelmeim, mert a társkereső oldalakon a többség férfi, és sajnos a hölgyek főként a külsőre mennek.
Remélem nincs igazam, és tényleg vannak olyan nők, akiknek más is számít és előbb utóbb meg is találom. Csak ehhez túl nagy hegyet kell megmásznom, és nem tudom, hogy van-e erőm hozzá. Mindenesetre köszönöm a biztatást és a rugdosást is, mert lehet hogy ez kell ahhoz, hogy tényleg meglépjem azt, amit már rég meg kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!